reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Kurcze,
Sprzedaje coś na All i jest coś w kilku wzorach.
Jeden wzór się kończy, więc piszę, że nie ma takiego i takiego wzoru.
Taki dopisek pokazuje się na samym dole aukcji - ale ludzie nie czytają :( i potem zawracanie dupy, ze zwrotami kasy, prowizji itp.
Mało tego, potrafią nie wybrać wzoru :( tel w allegro nieaktualny, na maile nie odpisują i nagle dzwonią z awanturą, że oni tydzień temu kupili i jaka to ja niedobra jestem :( :( A jak im tłumacze, dlaczego nie wysłaliśmy to - ojej, faktycznie... Oczywiście zero przepraszam...

Tak się chciałam wyżalić :(

A czym się zajmujesz? jeśli pisałaś to przepraszam ze przeoczyłam.

reklama
Chciałam się z ciążą trochę poukrywać jeszcze przed niektórymi członkami naszej rodzinki a tu już mój małżonek pochwalił się wszystkim na FB swoim 7 centymetrowym potomkiem:rolleyes2:
mloda zona nie orientuję się w jakim okresie ciąży powinno się mieć wybranego już lekarza prowadzącego:confused:
Martya chyba po prostu chcieli z ciebie kasę zedrzeć :eek:
ja wszystkie badania które miałam zlecone (w tej ciąży) przez gina (czy to skórzewskiego czy też Walkiewcza) robiłam bezpłatnie i nie było ich mało :morfologia, mocz, odczyn Wassermanna, HBS, HCV, Toksoplazmoza IGG i IGM +powtórka IGG i dodatkowo awidność , grupa krwi z przeciwciałami anty-rh, HiV, TSH, FT4 a skierownie na wczorajszą powtórkę TSH i na usg tarczycy dała mi moja rodzinna lekarka i też nie płaciłam:tak:
Teraz przez ginekologa nr 2 mam zlecone wykonanie morfologi moczu i chlamydii igm i igg i za te badania też nic nie zapłacę:rolleyes2:

Jedynie płatne badania to czekają mnie od pani endokrynolog bo byłam u niej prywatnie czyli przeciwciała anty TG, przeciwciała anty TPO i witamina D3 :rolleyes2:
Malusiolka TSH nie refundowane...dziwne :rolleyes2:
KasiaRo mnie też się gin pytał czy chce badanie na hiv:tak:

Już po wizycie, ale ulga :-) Fasolka ma 4,3 cm :-) serduszko bije, nie słyszałam, ale widziałam i ogólnie gin powiedział, że wszystko jest ok :-) za chwilę wstawię zdjęcie z USG na drugim wątku :-) na tej wizycie chciałam też upewnić się, że nie ma żadnych przeciwwskazań do lotu, bo w sobotę lecimy do Londynu i chciałam mieć pewność.
Dziękuję raz jeszcze za kciuki, pomogły bardzo :-*
Ja też chodzę w Austrii na fundusz tak jakby, ale miałam do tej pory dwa usg i za każde płaciłam po 29 eur.
Kolejna wizyta 15 marca i wtedy karta ciąży + badania, więc zobaczymy czy bezpłatnie czy będę musiała płacić.
Witaj nowa wrześniowa mamusiu :-)

Anusia, super! Gratulacje:) ktory to tc u Ciebie?

Aluska, tak to bywa z facetami;( moj ma zakaz chwalenia sie poki co, raz na jakis czas mu o tym przypominam;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Aluska Blazukiewicz jest super:) i jak dobrze zapamiętałam to bardzo mily i przystojny:) bylam u niego na usgkiedys. Super gin to tez Bartosiewicz. Moj gin tez wykonuje cc bo specjalizuje sie w ginekologii operacyjnej,ale ja na to nie zwracam uwagi bo chce rodzic sn.

Znow sie nie oparlam i polecialam do piekarniczego i zjadłam pizzerke z pieczarkami:) oby nie zaczelo mnie znow kluc bo wczoraj juz minęło.

Anusia gratki:),

reklama
Do góry