reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

W ramach ciekawostek to mnie gin zapytala czy zgadzam sie na badanie hiv, bo podobno mozna odmowic.

ckai3e3kikq3p3qp.png

Mnie także pytali. Ja wszystko na NFZ miałam za darmo.
Czuje za zaraz przywitam kibelek. Jak wymiotuje to płacze tez tak macie???

reklama
Malusiolka moja córka tez takie cyrki odstawia. Za chwilę skończy 4 lata, a zachowuje się jak niemowlak. Dokładnie tak jak piszesz. Do łazienki siusiu zrobić sama nie pójdzie, karmić się każe itd. Ale to chyba kolejny etap i mam nadzieję, że szybko minie.

No Kochane rozpisujecie się w ekstremalnym tempie ja dopiero mogę spokojnie siąść przed kompem bo msiałam najpierw na 8.00 młodsza zaprowadzić do przedszkola a potem jeszcze na 10.30 starszą do szkoły :rolleyes2:

AnusiaP daj znać po wizycie:confused:
KasiaMarysia taki sen może niedługo się ziścić :tak:
jane dostałaś e-mail zwrotny od szefowej? ciekawe jaką miała minę :rolleyes2:
annam03 oby Twoje wyniki szybko się podniosły :tak:
mloda zona witaj Lublinianko :-) :)
Ja obecnie chodzę na NFZ dr Cezarego Skórzewskiego ( z małymi anegdotami u innych ginekologów) przyjmuje na ul. Jutrzenki w Venus lub w Świdniku niestety nie orientuję się czy on wykonuje cc.
Na pewno mój lekarz z poprzednich ciąż dr Tomasz Mazurek wykonuje cc ale on przyjmuje tylko prywatnie więc i badania trzeba robić prywatnie a pracuje dodatkowo w szpitalu na Lubartowskiej (jak moje ciąże prowadził to pracował w szpitalu na Kraśnickich):confused:
jeszcze gin mojej siostry dr Błażukiewicz wykonuje cc bo jej wykonywał no ale niestety też przyjmuje tylko prywatnie a pracuje w szpitalu na Kraśnickich
A pana dr Pietrasa niestety nie znam:sorry:

No Kochane rozpisujecie się w ekstremalnym tempie ja dopiero mogę spokojnie siąść przed kompem bo msiałam najpierw na 8.00 młodsza zaprowadzić do przedszkola a potem jeszcze na 10.30 starszą do szkoły :rolleyes2:

AnusiaP daj znać po wizycie:confused:
KasiaMarysia taki sen może niedługo się ziścić :tak:
jane dostałaś e-mail zwrotny od szefowej? ciekawe jaką miała minę :rolleyes2:
annam03 oby Twoje wyniki szybko się podniosły :tak:
mloda zona witaj Lublinianko :-) :)
Ja obecnie chodzę na NFZ dr Cezarego Skórzewskiego ( z małymi anegdotami u innych ginekologów) przyjmuje na ul. Jutrzenki w Venus lub w Świdniku niestety nie orientuję się czy on wykonuje cc.
Na pewno mój lekarz z poprzednich ciąż dr Tomasz Mazurek wykonuje cc ale on przyjmuje tylko prywatnie więc i badania trzeba robić prywatnie a pracuje dodatkowo w szpitalu na Lubartowskiej (jak moje ciąże prowadził to pracował w szpitalu na Kraśnickich):confused:
jeszcze gin mojej siostry dr Błażukiewicz wykonuje cc bo jej wykonywał no ale niestety też przyjmuje tylko prywatnie a pracuje w szpitalu na Kraśnickich
A pana dr Pietrasa niestety nie znam:sorry:

no właśnie jeszcze nie :sorry: chyba jest w szoku :-p

Kurcze,
Sprzedaje coś na All i jest coś w kilku wzorach.
Jeden wzór się kończy, więc piszę, że nie ma takiego i takiego wzoru.
Taki dopisek pokazuje się na samym dole aukcji - ale ludzie nie czytają :( i potem zawracanie dupy, ze zwrotami kasy, prowizji itp.
Mało tego, potrafią nie wybrać wzoru :( tel w allegro nieaktualny, na maile nie odpisują i nagle dzwonią z awanturą, że oni tydzień temu kupili i jaka to ja niedobra jestem :( :( A jak im tłumacze, dlaczego nie wysłaliśmy to - ojej, faktycznie... Oczywiście zero przepraszam...

Tak się chciałam wyżalić :(

reklama
Witajcie.
Witam przybyła mamusie.
Ja dzusbtak późno bo byłam na badaniach,potem u teściowej i n zeszło.Ja za badania nie place.
Ja chodzę na NFZ Bo uważam że tak samo musi cię zbadać,Dac na badania które musisz wykonać w ciąży.jeden minus to taki ze może usg jest mniej.Ale jeśli jest wszystko ok to po co tyle robić.mój też prywatnie przyjmuje i jeśli była by taka potrzeba poszła bym prywatnie.na pewno pójdę na usg 4d,

Do góry