reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Dlaczego płaciłas za badania skoro chodzisz na NFZ?

Powiedziała mi, że 3 pozycje z zaleconych badań ale nie pamiętam już które to jakaś tam grupa i ona jest płatna. Nawet wtedy nie miałam przy sobie tyle pieniędzy bo uznałam, że skoro chodzę na NFZ to przecież nie płacę :/

Wiem ze czesc badan jest np bezplatna tylko do ktoregos tygodnia ciazy. Pozniej yrzeba placic. Chodzi o te hiv cytomegali itp. Mi tak w diagnostyce mowili. Chociaz ja pierwsza wizyte mialam prywatnie i za wszystkie placilam

Anusia, powodzenia na wizycie :)

Witam nowe wrześniowe mamy.

KasiaMarysia, uważaj na siebie. U nas dzisiaj młodsza spała i zaczęła się coś kopać. Gdybym się nie odwróciła mała po brzuchu by mnie kopnęła. Tylko, że ona robiła to przez sen.

Czy też tak macie, że Wasze dzieci nie chcą same iść siusiu do łazienki, albo same nie pójdą rąk umyć? Mam już duże dzieci ale teraz zaczęły wymyślać. Nawet posiedzieć nie można spokojnie.

Martya, ja u poprzedniego lekarza chodziłam na NFZ i płaciłam za badania, a teraz nie. Pierwsze miałam na NFZ tylko tsh miałam zapłacić 17zł, bo niby nie refundowane ale mój lekarz zaznaczył jako refundowane i też darmowe miałam :)

Dziewczyny, co o tym myślicie -http://allegro.pl/30-tablet-edukacyjny-dla-dzieci-kids-gry-zestaw-i5953043960.html wczoraj dla dziewczynek zamówiłam i dzisiaj, albo jutro ma kurier być ;)

Niunius, ja za hiv nie płaciłam. Zależy od lekarza. W poprzedniej ciąży do sanepidu leciałam i płatne było, ale do innego lekarza chodziłam.

Matko ja tez CC będę miała ,bo 3 raz ,i zAkladaja ze może się rozejść poprzednia blizna ,a swoja droga wiecie może ile razy można mieć cesarke ??

Moja mama miała 4 cesarki. Chociaz przy ostatnim dziecku lekarz kazał jej rodzic sn i o mały włos moja siostra nie przypłaciła tego życiem.

Dzien dobry.

Ja to chyba dopiero jak pójdę na L4 to będę za wami nadążać .... teraz nie ma szans/.

W ramach ciekawostek to mnie gin zapytala czy zgadzam sie na badanie hiv, bo podobno mozna odmowic.

ckai3e3kikq3p3qp.png

Co do cesarek, to moja kolezanka urodzila tak trojke dzieci i przy trzeciej ciazy lekarz jej zapowiedzial, ze to musi byc ostatni raz, bo wiecej jej organizm moze nie dac rady.

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Do góry