reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

No to bedzie zaskoczenie. Ja chce czekac do maja :)
Ja do pracy na 12 ;)
U mnie tez snieg:(
Anusia powodzenia
Kasia uwazaj na siebie

ja bym do maja brzucha nie ukryła :-D a poza tym ja w poprzedniej ciąży z dnia na dzień musiałam pójść na L4 i chcę żeby byli przygotowani, że teraz też tak może być. Choć w planie mam pracować do końca maja a może i dłużej.

Podziwiam... Jak ja bym chodziła do pracy z moim myśleniem to wzięło by mnie za idiotke.

Annam03 Szybciego powrótu do domu.

Jane czemu mailowo, a nie osobiście?? Mina pewnie bezcenna :)

Sreberko Ty w biurze pracujesz?

bo moja szefowa w Warszawie pracuje a ja w Rzeszowie :blink:

Witam mamusie :-) jestem z lublina 13 tc to moja druga ciąża mam córkę która pod koniec sierpnia kończy 5 lat śmieje się że jak dobrze pójdzie to może dzidzia urodzi się tego samego dnia :-) termin na 3 września :-) czy może mi któraś z was polecić lekarza? Chodzę obecnie do polikliniki na jaczewskiego ale tam tylko dyżurni lekarze przyjmują a ja potrzebuje ze szpitala dobrego w cc. W 9 tc byłam w szpitalu miałam zespół znikajacego bliźniaka i krwotok..może słyszeliście o dr Pietrasie coś? Pozdrawiam wrzesnioweczki :-)

witaj

reklama
Jestem technologiem żywności z wykształcenia wiec przedmioty zawodowe w technikum gastronomicznym ;)
To tak jak moja mama, tym że ona poszla w prace w gastronomii, a potem wina i mięso;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Witam mamusie :-) jestem z lublina 13 tc to moja druga ciąża mam córkę która pod koniec sierpnia kończy 5 lat śmieje się że jak dobrze pójdzie to może dzidzia urodzi się tego samego dnia :-) termin na 3 września :-) czy może mi któraś z was polecić lekarza? Chodzę obecnie do polikliniki na jaczewskiego ale tam tylko dyżurni lekarze przyjmują a ja potrzebuje ze szpitala dobrego w cc. W 9 tc byłam w szpitalu miałam zespół znikajacego bliźniaka i krwotok..może słyszeliście o dr Pietrasie coś? Pozdrawiam wrzesnioweczki :-)
Witaj

No ja u niego na sali lezalam i bardzo dobre wrażenie sprawiał a chciałam wiedzieć jak traktuje pacjentki bo mam bardzo zle doświadczenia z poprzedniej ciąży.. I tak się zastanawiam czy mogę chodzić do polikliniki i prywatnie do Pietrasa i jego na prowadzącego wybrać? Nie chce płacić za morfologie i wszystkie badania skoro jest możliwość na nfz zwłaszcza że tatuś się zmyl i zostałam ze wszystkim sama.. I czy mogę np w 6-7 mcu dopiero wybrać prowadzącego bo teraz na szczęście nic się nie dzieje a Pietras przyjmuje tylko prywatnie..

Cześć dziewczyny! Ale miałam dziś ciężką noc, prawie nie spałam.

Ja o ciąży swojemu dyrektorowi powiedziałam od razu bo dostałam zwolnienie. Bardzo się ucieszył, to jest super facet, jest jak kolega a nie przełożony. Rzadko się teraz zdarzają tacy ludzie.

Witajcie, dla Was również miłego dnia :-)
Ale mam stresa, o 10:30 wizyta dziś.
Trzymajcie kciukasy proszę :-o

Trzymam mocno kciuki &&&

Hahaha raczej Pani Profesor :)

U mnie w liceum to byłaby Psorka :p

No ja u niego na sali lezalam i bardzo dobre wrażenie sprawiał a chciałam wiedzieć jak traktuje pacjentki bo mam bardzo zle doświadczenia z poprzedniej ciąży.. I tak się zastanawiam czy mogę chodzić do polikliniki i prywatnie do Pietrasa i jego na prowadzącego wybrać? Nie chce płacić za morfologie i wszystkie badania skoro jest możliwość na nfz zwłaszcza że tatuś się zmyl i zostałam ze wszystkim sama.. I czy mogę np w 6-7 mcu dopiero wybrać prowadzącego bo teraz na szczęście nic się nie dzieje a Pietras przyjmuje tylko prywatnie..
Ja nie mam pojecia czy ten dr Pietras przyjmuje tylko prywatnie. Musisz popytac bo nie orientuje sie.
Na Jaczewskiego przyjmują tez ginekolodzy na NFZ wiec może tam sie do któregoś zapisz-do tej przychodni.
Aluska jest z Lublina.to może podpowie wiecej....

Nie wiem jak jest u Was i jak będzie z kolejnymi badaniami ale ja za pierwsze badania z krwi zapłaciłam 120zł, a chodzę na NFZ

reklama
Do góry