reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Karowa polecala mi kolezanka:)

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Chciałabym sn ale niestety mam dystocje szyjkowa i nie ma szans żebym mogła urodzić naturalnie:no2:
Po ostatniej cc wstałam dopiero po 17 godzinach od operacji. Masakra

Jak nie ma wyjścia to wiadome,ale ogólnie zludne jest myślenie,ze lepiej cc i z bani. Po pierwsze to operacja,po drugie ciezej sie dochodzi do siebie,trzeba uważa na bliznę. Wiadome nie ma dyskusji jak sa wskazania do tego.

Jak nie ma wyjścia to wiadome,ale ogólnie zludne jest myślenie,ze lepiej cc i z bani. Po pierwsze to operacja,po drugie ciezej sie dochodzi do siebie,trzeba uważa na bliznę. Wiadome nie ma dyskusji jak sa wskazania do tego.
Jedyny plus to taki, że wiesz kiedy dziecko będzie na świecie:happy:

Witam...

Co za nocka nie dość że nie mogłam zasnąć to jeszcze wstałam roztrzęsiona ze łzami w oczach :no2: sen był tak realistyczny:hmm: Śniło mi się że poród zaczął się zbyt szybko..byłam sama...nie mogłam się dodzwonić ani do męża ani do szpitala...urodziłam w domu córeczkę...była maleńka....był to 24 tydzień....na drugi dzień dopiero przyjechało po nią pogotowie...ważyła zaledwie 540g...a mąż mnie pocieszał że powinnam się cieszyć że jest już z nami a ja zaczęłam płakać i krzyczeć że nie tak to miało być...

W poniedziałek mam w końcu usg...miałam zabrać na nie córcie (albo chociaż jedną z nich ) ale teraz się boję że coś będzie nie tak więc wolę nie wpaść w histerię przy nich :hmm:

Kochana nie ma co panikować :) może masz rację idz na badania ale z mężem nie sama. Sny śnią się na odwrót więcej spokojnie :)

Annam, to tanio masz. Jak jakiś czas kupowałam luteinę, to w jednej aptece 3,80zł za opakowanie, a w innej aptece 25zł.

Co do porodu to będę rodzić w szpitalu miejskim w olsztynie, gdzie pracuje mój lekarz, a poza tym już dwa porody tam miałam. Jeżeli chodzi o sn czy cc to wolałabym sn, ale czas pokażę. Jeszcze u mnie nie wiadomo jaki będzie poród.

Anusia, femibion1 brałam też do 12tc, a później chciałam sprawdzić cene femibion2 i jak mi babka w aptece powiedziała 70zł za 30 tabletek, to odpuściłam sobie.
Malusiolka mnie teściowa kupiła w Polsce Femibion 2 i dopiero jak przywiozła mi 5 opakowań to dowiedziałam się jaka jest jego cena. Byłam w szoku, bo Femibion 1 kosztuje o wiele mniej. Ale ponoć od nowego roku ceny poszły znacznie w górę. A przyszła babcia powiedziała, że to dla Maluszka ;-)
Co teraz bierzesz?

Annam Ty bierzesz już Femibion 2?

Co do porodu to ja bym chciała sn, ostatnio nawet zastanawiałam się nad porodem w wodzie. Podobno o wiele mniej odczuwa się wszystkie bóle, skurcze no i dla dziecka też jest to bardziej naturalne środowisko. Myślałyście może o takiej opcji? :-)

reklama
Do góry