reklama
kornela123
Fanka BB :)
Chciałabym sn ale niestety mam dystocje szyjkowa i nie ma szans żebym mogła urodzić naturalnie
Po ostatniej cc wstałam dopiero po 17 godzinach od operacji. Masakra
Jak nie ma wyjścia to wiadome,ale ogólnie zludne jest myślenie,ze lepiej cc i z bani. Po pierwsze to operacja,po drugie ciezej sie dochodzi do siebie,trzeba uważa na bliznę. Wiadome nie ma dyskusji jak sa wskazania do tego.
Acgug
Jedyny plus to taki, że wiesz kiedy dziecko będzie na świecieJak nie ma wyjścia to wiadome,ale ogólnie zludne jest myślenie,ze lepiej cc i z bani. Po pierwsze to operacja,po drugie ciezej sie dochodzi do siebie,trzeba uważa na bliznę. Wiadome nie ma dyskusji jak sa wskazania do tego.
KasiaMarysia23
Witam...
Co za nocka nie dość że nie mogłam zasnąć to jeszcze wstałam roztrzęsiona ze łzami w oczach sen był tak realistyczny Śniło mi się że poród zaczął się zbyt szybko..byłam sama...nie mogłam się dodzwonić ani do męża ani do szpitala...urodziłam w domu córeczkę...była maleńka....był to 24 tydzień....na drugi dzień dopiero przyjechało po nią pogotowie...ważyła zaledwie 540g...a mąż mnie pocieszał że powinnam się cieszyć że jest już z nami a ja zaczęłam płakać i krzyczeć że nie tak to miało być...
W poniedziałek mam w końcu usg...miałam zabrać na nie córcie (albo chociaż jedną z nich ) ale teraz się boję że coś będzie nie tak więc wolę nie wpaść w histerię przy nich
Kochana nie ma co panikować może masz rację idz na badania ale z mężem nie sama. Sny śnią się na odwrót więcej spokojnie
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Annam, to tanio masz. Jak jakiś czas kupowałam luteinę, to w jednej aptece 3,80zł za opakowanie, a w innej aptece 25zł.
Co do porodu to będę rodzić w szpitalu miejskim w olsztynie, gdzie pracuje mój lekarz, a poza tym już dwa porody tam miałam. Jeżeli chodzi o sn czy cc to wolałabym sn, ale czas pokażę. Jeszcze u mnie nie wiadomo jaki będzie poród.
Co do porodu to będę rodzić w szpitalu miejskim w olsztynie, gdzie pracuje mój lekarz, a poza tym już dwa porody tam miałam. Jeżeli chodzi o sn czy cc to wolałabym sn, ale czas pokażę. Jeszcze u mnie nie wiadomo jaki będzie poród.
AnusiaP
Malusiolka mnie teściowa kupiła w Polsce Femibion 2 i dopiero jak przywiozła mi 5 opakowań to dowiedziałam się jaka jest jego cena. Byłam w szoku, bo Femibion 1 kosztuje o wiele mniej. Ale ponoć od nowego roku ceny poszły znacznie w górę. A przyszła babcia powiedziała, że to dla Maluszka ;-)Anusia, femibion1 brałam też do 12tc, a później chciałam sprawdzić cene femibion2 i jak mi babka w aptece powiedziała 70zł za 30 tabletek, to odpuściłam sobie.
Co teraz bierzesz?
Annam Ty bierzesz już Femibion 2?
Co do porodu to ja bym chciała sn, ostatnio nawet zastanawiałam się nad porodem w wodzie. Podobno o wiele mniej odczuwa się wszystkie bóle, skurcze no i dla dziecka też jest to bardziej naturalne środowisko. Myślałyście może o takiej opcji? :-)
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Anusia, duża różnica w cenie 1 a 2. Co apteka inna cena.
Co do porodu w wodzie, to raczej nie chciałabym.
Co do porodu w wodzie, to raczej nie chciałabym.
reklama
Miałam skracaną szyjke i nie wiem jak to będzie z jej otwieraniem :-) podobno ma być ok, ale jakoś w to nie wierzę.a o co chodzi z szyjką?
a ja rodziłam bez znieczulenia i teraz też raczej bez.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka