reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Prawdopodobnie niedługo już wypuścili by go do domu ale nie zrobią tego dopóki nie nauczy się jeść, a to straszny leniuszek nie chce ssać

Od prawie 4 miesięcy czyli od urodzenia jest w szpitalu. Bardzo ładnie przybiera na wadze ale nie chce sam jeść, jest karmiony sondą. Ma problemy z oczkami. Ogólnie jest z nim dobrze ale ze skrajnymi wcześniakami nigdy nic nie wiadomo, oby już więcej problemów nie było.
To całe szczęście, że jest wszystko jest dobrze.

Moja szwagierka druga ciążę nie jadła mięsa jest wegetarianka i wszystko było ok i super dzidzia zdrowa. w obecnej ma anemie i musi przełamać się i je z zamkniętymi oczami i nosem zatkanym. Ja biorę witaminy bo musze. Jak dokończę opakowanie przezucam się na 2 tabletki już od IItrymestru.
Dziewczyny a myslalyscoe o porodzie? W sensie cc czy SC. Prywatny szpital czy państwowy? Znieczulenie czy bez.
Moja przyjaciółka urodziła w sobotę. I tak jakoś na pytania mnie naszlo

Moja szwagierka druga ciążę nie jadła mięsa jest wegetarianka i wszystko było ok i super dzidzia zdrowa. w obecnej ma anemie i musi przełamać się i je z zamkniętymi oczami i nosem zatkanym. Ja biorę witaminy bo musze. Jak dokończę opakowanie przezucam się na 2 tabletki już od IItrymestru.
Dziewczyny a myslalyscoe o porodzie? W sensie cc czy SC. Prywatny szpital czy państwowy? Znieczulenie czy bez.
Moja przyjaciółka urodziła w sobotę. I tak jakoś na pytania mnie naszlo
Ja będę mieć cc w szpitalu państwowym.

Kurde się rozpisałam. Ja chcę rodzic naturalnie też w państwowym. Pracuje w nim moja przyjaciółka położna ( całe życie się znamy, więc nie man co ukrywać)

Annam, ja sie zastanawiam caly czas, bo generalnie to bym chciala cc w panstwowym szpitalu klinicznym, a to niestety nie jest mozliwe (chyba ze beda wskazania do cc).

ckai3e3kikq3p3qp.png

Anusia, femibion1 brałam też do 12tc, a później chciałam sprawdzić cene femibion2 i jak mi babka w aptece powiedziała 70zł za 30 tabletek, to odpuściłam sobie.

Witam...

Co za nocka nie dość że nie mogłam zasnąć to jeszcze wstałam roztrzęsiona ze łzami w oczach :no2: sen był tak realistyczny:hmm: Śniło mi się że poród zaczął się zbyt szybko..byłam sama...nie mogłam się dodzwonić ani do męża ani do szpitala...urodziłam w domu córeczkę...była maleńka....był to 24 tydzień....na drugi dzień dopiero przyjechało po nią pogotowie...ważyła zaledwie 540g...a mąż mnie pocieszał że powinnam się cieszyć że jest już z nami a ja zaczęłam płakać i krzyczeć że nie tak to miało być...

W poniedziałek mam w końcu usg...miałam zabrać na nie córcie (albo chociaż jedną z nich ) ale teraz się boję że coś będzie nie tak więc wolę nie wpaść w histerię przy nich :hmm:

reklama
Annam, ja sie zastanawiam caly czas, bo generalnie to bym chciala cc w panstwowym szpitalu klinicznym, a to niestety nie jest mozliwe (chyba ze beda wskazania do cc).

ckai3e3kikq3p3qp.png

A skad jesteś ?? Ja rodziłam w klinicznym w Katowicach.
A teraz nie wiem, druga chyba też cesarka będzie. Myślę nad tym i nad Bonifratami w Katowicach

Do góry