Martya
Fanka BB :)
Martya no to dobrze, dziewczynka czy chłopak??
Molly oby jak najszybciej się to skończyło potem będziesz tam pracować?
Chłopczyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martya no to dobrze, dziewczynka czy chłopak??
Molly oby jak najszybciej się to skończyło potem będziesz tam pracować?
To całe szczęście, że jest wszystko jest dobrze.Od prawie 4 miesięcy czyli od urodzenia jest w szpitalu. Bardzo ładnie przybiera na wadze ale nie chce sam jeść, jest karmiony sondą. Ma problemy z oczkami. Ogólnie jest z nim dobrze ale ze skrajnymi wcześniakami nigdy nic nie wiadomo, oby już więcej problemów nie było.
Ja będę mieć cc w szpitalu państwowym.Moja szwagierka druga ciążę nie jadła mięsa jest wegetarianka i wszystko było ok i super dzidzia zdrowa. w obecnej ma anemie i musi przełamać się i je z zamkniętymi oczami i nosem zatkanym. Ja biorę witaminy bo musze. Jak dokończę opakowanie przezucam się na 2 tabletki już od IItrymestru.
Dziewczyny a myslalyscoe o porodzie? W sensie cc czy SC. Prywatny szpital czy państwowy? Znieczulenie czy bez.
Moja przyjaciółka urodziła w sobotę. I tak jakoś na pytania mnie naszlo
Annam, ja sie zastanawiam caly czas, bo generalnie to bym chciala cc w panstwowym szpitalu klinicznym, a to niestety nie jest mozliwe (chyba ze beda wskazania do cc).