reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

KasiaMarysia23 pytałam się małżonka o te pieniądze z zakładu pracy z racji urodzenia się dziecka to powiedział że ze nic nie dostanie :sorry2:
Taki odległy termin usg uczy cierpliwości;-) ;):laugh2:
takimi różnicami to bym się nie przejmowała:tak:
Oto moje terminy z usg w ciąży z pierworodną:
od @ termin wychodził na 13.11.2007 (ale nie był to właściwy termin)
I usg- lekarz stwierdził ze nic z tego nie będzie
II usg -12.04.2007 :termin- 22.11.2007
III usg- 25.05.2007: termin- 16.11.2007
V usg- 17.07.2007: termin- 20.11.2007
VI usg- 18.09.2007: termin-29.11.2007
VII usg- 20.11.2007: termin 16.12.2007:eek:

W drugiej ciąży od @ termin wychodził na 4.12.2010
I usg 22.04.2010 termin: 6.12.2010
II usg 27.05.2010 termin: 2.12.2010
III usg 24.06.2010: brak na wydruku potencjalnego termin
IV usg 27.07.2010 termin: 1.12.2010
V usg 30.09.2010 termin: 18.12.2010:eek:
VI usg 18.11.2010 : na tym wydruku również bark termin tylko niunię widać

Ho ho ho ho ho ho. Ale rozbieżności :)

reklama
Aluska, ale duze zmiany!

ckai3e3kikq3p3qp.png

Teraz widzę już poprawnie Kasi, Darii i Tosi :-) u Kasi nawet zmienił się tydz z 10 na 12t 2d :-)
Nie wiedziałam, że rozbieżności co do terminu porodu mogą być aż tak duże ;-) w takim razie wszystko może się jeszcze zmienić.

Jak widać w moim przypadku rozbieżności mogą być bardzo duże i datę narodzin albo "wybierze sobie" dziecko albo zdecyduje o tym lekarz:sorry2:
Pierwszy poród został u mnie wymuszony na 21.11.2007
Drugi wywołany (z cholestazą lepiej nie zwlekać z narodzinami) na 4.12.2010
To tak na pocieszenie żebyście się nie martwiły że co usg inny termin Wam wychodzi:tak:

Jak wstawić suwaczek na kompie:
można stworzyć na tej stronce: Link do: Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
na ostatniej stronie gdy już mamy go stworzonego są różne linki i trzeba skopiować ten :URL obraza
Potem na bb wchodzimy w swój profil następnie w ustawieniach wybieramy "Sygnatura" i tam gdzie trzeba wstawić obrazek wstawiamy URL obrazka...
Mam nadzieję że pomogłam...

U mnie 4 dni różnicy w przewidywanych datach porodu jest. Jedna na 17 a druga na 21 wrzesnia.
A
Jak widać w moim przypadku rozbieżności mogą być bardzo duże i datę narodzin albo "wybierze sobie" dziecko albo zdecyduje o tym lekarz:sorry2:
Pierwszy poród został u mnie wymuszony na 21.11.2007
Drugi wywołany (z cholestazą lepiej nie zwlekać z narodzinami) na 4.12.2010
To tak na pocieszenie żebyście się nie martwiły że co usg inny termin Wam wychodzi:tak:

Jak wstawić suwaczek na kompie:
można stworzyć na tej stronce: Link do: Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
na ostatniej stronie gdy już mamy go stworzonego są różne linki i trzeba skopiować ten :URL obraza
Potem na bb wchodzimy w swój profil następnie w ustawieniach wybieramy "Sygnatura" i tam gdzie trzeba wstawić obrazek wstawiamy URL obrazka...
Mam nadzieję że pomogłam...
O dzięki udało mi się w końcu stworzyć suwaczek. Mam nadzieję, ze widać.

Piękne Wasze suwaczki :) Tylko szkoda, że Anusi nie widzę suwaczka.

U mnie w sobotę stuknie 14tc :)

Co do pieniędzy po porodzie, to ja z M z Warty będziemy mieć.

reklama
Do góry