reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Acgug Ty miałaś dziś wizytę ?

Marzen trzymam kciuki&&&

Anik jak się czujesz? Kochana do soboty będziesz w szpitalu ? Szpitalnego jedzenia nie dostajesz?

Molly powiedziałam o tym bolu w pachwinie, pani doktor bardzo się zdziwiła, powiedziała, że jajniki w ciązy odpoczywają. Może to rzeczywiście macica.

Ja już po wizycie, pomierzyła maluszka. Mam książeczkę, mnie pielęgniarka też ważyła i ciśnienie mierzyła.
I mam pytanie do was

Toksoplazmoza :
IgG : (chyba -) 0,10
IgM: 0,080

Różyczka:
IgG: 4630
IgM: 0,81

TSH 1,388 to dobre wyniki ??
Nie ja wizytę mam 17 lutego

KasiaMarysia23 dostaje. Ale mąż mi przynosi kanapki z domu - lepsze są. Sam się zaoferował wiec w szpitalu tylko obiad jem

Toksoplazmoza :
IgG : (chyba -) 0,10
IgM: 0,080

Różyczka:
IgG: 4630
IgM: 0,81

TSH 1,388 to dobre wyniki ??

Nie masz toksoplazmozy (to dobrze) i nie chorowalas na toksoplazmoze wczesniej, bo nie masz przeciwcial. Musisz uwazac zeby teraz nie zlapac.

Na rozyczke natomiast chorowalas i masz przeciwciala, ktore chronia przez zakazeniem.

ckai3e3kikq3p3qp.png

Ostatnia edycja:
Anik wiesz, szczerze to nie wiem co Ci napisać. Bardzo mi przykro.
A może jednak coś jeszcze się zmieni?
Dobrze, że masz męża blisko.
To Ty będziesz w szpitalu do soboty?
Pozdrawiam

Anik, przykro mi kochana :*

Ja dopiero co do domu dotarłam. Zaraz musze zjeść śniadanie, bo nie było czasu. Rano dzieci do przedszkola zawiozłam i później do lekarza. Pani Doktor trochę się spóźniła i zamiast wejść 9:30 weszłam 9:50. Ale za to z wizyty jestem bardzo zadowolona. Maluszek mierzy ponad 47mm i o prawie dwa tygodnie nadgonił. Dzisiaj jestem w 11tc i 4d. Termin przesunął mi się z 5.09 na 24.08. Mam nadzieję, że pozwolicie mi u Was zostać, bo jakoś z wami się zżyłam. Ostatnio zle się czułam i teraz też i Pani Doktor powiedziała, że mogę tak się czuć, bo dzieciaczek szybko nadgonił:) Kolejną wizytę mam 18.02 na 15:45.

Ja dopiero co do domu dotarłam. Zaraz musze zjeść śniadanie, bo nie było czasu. Rano dzieci do przedszkola zawiozłam i później do lekarza. Pani Doktor trochę się spóźniła i zamiast wejść 9:30 weszłam 9:50. Ale za to z wizyty jestem bardzo zadowolona. Maluszek mierzy ponad 47mm i o prawie dwa tygodnie nadgonił. Dzisiaj jestem w 11tc i 4d. Termin przesunął mi się z 5.09 na 24.08. Mam nadzieję, że pozwolicie mi u Was zostać, bo jakoś z wami się zżyłam. Ostatnio zle się czułam i teraz też i Pani Doktor powiedziała, że mogę tak się czuć, bo dzieciaczek szybko nadgonił:) Kolejną wizytę mam 18.02 na 15:45.
Super wiadomości. Dopiero będziesz jeść śniadanie? Ja jak nie zjem czegoś zaraz po wstanie z łóżka to masakra się ze mną dzieje.

reklama

Super !! Pewnie ze chcemy żebyś została z nami :)

Ja 25 lutego mam dopiero , a czemu Ty masz tak często wizyty?

Do góry