reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Maniek - ja dopiero jutro idę na USG to będę mogła coś powiedzieć. Nie pamiętam niestety jak to w pierwszej ciąży było... chyba, że znajdę pierwsze USG
Kupiłam dzisiaj witaminy. I coś na przeziębienie bo mnie rozkłada
Kupiłam dzisiaj witaminy. I coś na przeziębienie bo mnie rozkłada
dariaorzechowska
Fanka BB :)
ja piłam tylko rozpuszczana z mlekiem, a teraz wcale mnie nie ciagnie.wypiłam pare razy kakao ale jak zwymiotowałam po nim któregoś ranka, tak koniec i kakao odpada narazie.
Kornelia38
Zaciekawiona BB
Ale słodziaki, przydadzą się na jesienne spacery :-)Dziewczyny, pytałyście o zakupy. Ja poszlam dziś po krem na rozstępy i książeczkę dla synka i z czym wróciłam?!
Zobaczcie same Wiem, ze jest za wcześnie, ale nie moglam się powstrzymać
Co do kawy, ja piję inkę. Biorę tyle lekow, ze kofeiny postanowiłam oszczędzić dziecku.
Za to dzis na bakier z dietą cukrzycową - obiad u babci, same rozumiecie
Aestima
Kornelia38, wlasnie z myslą o jesiennej aurze je kupiłam Choć nie wiem czy Maleństwo nie przyjdzie na świat w sierpniu, synek urodzil się miesiąc wcześniej niż powinien.
dariaorzechowska, ja jescze nie wymiotowałam, ale wczoraj było blisko, w poprzedniej ciąży zero mdłości, a teraz mnie dopadło!
dariaorzechowska, ja jescze nie wymiotowałam, ale wczoraj było blisko, w poprzedniej ciąży zero mdłości, a teraz mnie dopadło!
Mój Karol też się urodził wcześniej. W 34+4Kornelia38, wlasnie z myslą o jesiennej aurze je kupiłam Choć nie wiem czy Maleństwo nie przyjdzie na świat w sierpniu, synek urodzil się miesiąc wcześniej niż powinien.
HappyMum89
Tez tak zrobilamAestima słodkie buciki. Ja mam jedne, bo tam wsadziłam test ciążowy w ramach niespodzianki dla męża. A z zakupami planuje się wstrzymać do połowy ciąży. Planuję, ale zobaczymy jak to wyjdzie, HEHE.
Takze ja juz tez mam pierwsze buciki
anik.
Mama Krzysia :)
A mnie w tej ciąży właśnie na słodkie.
W poprzedniej wszystko kwaśne, wyraziste w smaku i pikantne - wszelakie ogórki kiszone, korniszony czy w musztardzie, papryka w pomidorach, zupy kwaśne.
Choć teraz codziennie bym ogórkowa jadła
W poprzedniej wszystko kwaśne, wyraziste w smaku i pikantne - wszelakie ogórki kiszone, korniszony czy w musztardzie, papryka w pomidorach, zupy kwaśne.
Choć teraz codziennie bym ogórkowa jadła
reklama