gosia2808
Fanka BB :)
A o ktorej kochana masz wizyte ?Ja mam jutro wizytę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A o ktorej kochana masz wizyte ?Ja mam jutro wizytę.
Wizyta o 17.46. Na pewno napisze co z moim "maluszkiem". A tak szczerze mówiąc to nie wierzę, że tak szybko mogło się udać.A o ktorej kochana masz wizyte ?
No co ty , napewno wszystko jest ok. Ka tylko jestem ciekawa czy wkoncu zobacze serducho...Wizyta o 17.46. Na pewno napisze co z moim "maluszkiem". A tak szczerze mówiąc to nie wierzę, że tak szybko mogło się udać.
trzymam kciuki w takim razie!! Pierwszy dzidziuś będzie?natalias ja tez dziś zrobiłam test okres mam mieć 21 stycznia i tez blada kreska mam nadzieje ze się uda
U mnie to będzie 5 tydz i 2 dzień także na pewno serduszka nie będzie jeszcze widać. A u Ciebie który to tydzień? Ja nie dowiedzą ciągle, że jestem w ciąży. Z pierwszym dzieckiem czułam się zupełnie inaczej.No co ty , napewno wszystko jest ok. Ka tylko jestem ciekawa czy wkoncu zobacze serducho...