reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

trzymam kciuki w takim razie!! Pierwszy dzidziuś będzie?
2 synek skończył w styczniu 3 latka,
zobaczymy co będzie dopiero w tym miesiącu postanowimy ze chcemy 2 dziecko i nie spodziewałam się ze to może byc tak szybko
z kalendarzy ciąży wychodzi mi termin na 1 października a ost miesiączkę miałam 24 grudnia
obym sie tylko nie rozczarowała

jak będę miała powiedzenie od gin to przeniosę się do mam październikowych, których wątku jeszcze nie ma :)

gratulacje wszytkim mamom i powodzenia :)

reklama
Ja mam synka 10 miesięcy ;) Zostań z nami ;) Przecież od terminu jeszcze dwa tygodnie w jedną lub drugą stronę mogą być :D

Ja mam synka 10 miesięcy ;) Zostań z nami ;) Przecież od terminu jeszcze dwa tygodnie w jedną lub drugą stronę mogą być :D[/QUOT

w przedniej ciąży miałam termin na 17 stycznia i tak jak już pod koniec ciąży "zazdrościłam" tym co maja na początku miesiąca ze już maja dzieciątka wiec teraz jak mam być okazję być "pierwsza" to wole być październikowa :p

i mieliśmy fajne forum bo tylko zalogowane osoby mogły czytać posty nie wiecie czy na tym portalu jest tez możliwość założenia takiego wątku "prywatnego" ?

madziorek30 no cóż, ja miałam termin na 25.04 i też zazdrościłam koleżankom z terminem na początek kwietnia, jeszcze zanim się zaczęłyśmy rozpakowywać. I co się okazało? Urodziłam 17.03 jako pierwsza :D :D :D

U mnie to będzie 5 tydz i 2 dzień także na pewno serduszka nie będzie jeszcze widać. A u Ciebie który to tydzień? Ja nie dowiedzą ciągle, że jestem w ciąży. Z pierwszym dzieckiem czułam się zupełnie inaczej.
Wedlug kalendarzyka w necie 6 . Ale nie wiem dojladnie jutro sie dowiem.

Ciesze sie ze to juz jutro a zaraz troche sie boje, ale to chyba normalne ostatni okres mialam 9 grudnia .
Objawy mam straszny ale naprawde straszny bol piersi duzo zyl czasem pobolewa mnie cos tam na dole samopoczucie takie sobie jeszcze teraz przeziebienie mnie dopadlo...

reklama
Hejo :) Przyszłam póki co nieśmiało. Termin @ mam dopiero na 22.01, ale miałam dziwne przeczucie, dziwne sny i zrobiłam test.. Pora średnia bo godzina 18 wieczorem i to prawie tydzień przed @. Wyszło coś takiego :) Cieszyć się czy jeszcze nie? ;)
Zobacz załącznik 742810

Cześć :) Ja mam tak samo blade kreski a już 5 dni po terminie. Ale cieszę się, chociaż z lekką obawą w środku. Jestem teoretycznie w środku 5 tygodnia. Jutro będę dzwonić, żeby się umówić na wizytę.

Do góry