reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Pilaga93 ja takie przepowiadajace miałam w sobotę i też myślałam że to już byłam przerażona bo to 34 tydzień i miałam tak samo jak przed ostatnim porodem ale zwiększylam magnez i narazie spokój ale plusem tego jest że się spakowałam do końca do szpitala

No ja po wizycie. I w zasadzie to nie wiem co myśleć. Mloda waży 2467 ;) ale mam skierowanie na Ktg bo mało ruchów wykonuje. I łożysko ponoć bardzo dojrzałe. No i tyle się dowiedziałam ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie jak tam Pilaga93?

Rielle trzymam kciuki

Judy166 ty też już końcóweczka

Baaasia my wszystkie teraz mało śpimy więc witaj w klubie i niczym się nie martw będzie dobrze tylko jeszcze trochę musisz się pomęczyć taki urok końca ciąży

Aniaczarnula wczoraj mnie tak bolały ręce cały dzień a dzisiaj pada już nawet pogoda ma wpływ dodatkowo na te bóle a jak tam u ciebie?
Majorcia ja już chyba tak przywykłam do tych drętwień , że już w nocy śpię z tą świadomością , że zaraz muszę wstać na "odmrowienie " palców.
Ogólnie mam non stop parcie na pęcherz tak się mała wierci i żeby nie to że brzuch dalej po same cyce to bym pomyślała że poród tuż tuż
Zgaga przy tym niemiłosierna.
Będę tą ciążę pamiętała do końca życia.
Z synem tego nie przechodziłam[emoji27]

aniaczarnula mi z synem w ciąży też było lepiej i łatwiej ale miałam tez więcej czasu na siedzenie i byczenie sie a teraz nie mam tak lekko muszę bawić sie z dzieckiem

aniaczarnula ja tak samo mam więcej 'wrazeń' w tej ciąży...
no i dokladnie jak Judy166 pisze nie ma czasu na odpoczywanie przy bąblu

reklama
Do góry