reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Dziewczyny macie patent na bezsenność ? Nie spałam do 4 dopadły mnie lęki, ziewam jest zmęczona a spać nie mogę. Miałyście cos podobnego?

Jestem w 35 tygodniu. Skończony 34

pilaga 93 jak tam sie dzis czujesz??
Basia ja tez tak czasem mam ale ja ide w dzień na godz ze synkiem i to moze byc przyczynna
Reille daj znac co tam u małej

No właśnie jak tam Pilaga93?

Rielle trzymam kciuki

Judy166 ty też już końcóweczka

Baaasia my wszystkie teraz mało śpimy więc witaj w klubie i niczym się nie martw będzie dobrze tylko jeszcze trochę musisz się pomęczyć taki urok końca ciąży

Aniaczarnula wczoraj mnie tak bolały ręce cały dzień a dzisiaj pada już nawet pogoda ma wpływ dodatkowo na te bóle a jak tam u ciebie?

dziewczyny u mnie fałszywy alarm. To przepowiadajace byly bo potem sie rozregulowaly calkiem. Powiem wam dziwnie sie z tym czulam. W pierwszej ciazy wcale nie odczuwalam tych skurczy mimo, ze ktg zapisywo mi te skurcze.

pilaga to jeszcze troszke pochodzisz w ciazy, ale badz juz gotowa:-) Heh kazda ciaza niestety jest inna i tez inne czucie wszystkiego ehhhh

Ja jestem zla, bo juz tez kolejna noc mam nieprzespana. Na porod pojde chyba jak zombie. W poprzednich ciazach spalam jak niemowlak i poduszka byla moim najlepszych przyjacielem. Moze to poddenerwowanie na mnie tak dziala i zmeczenie upalem.

Dziewczyny jeszcze raz zapraszam Was na moja strone, no i oczywiscie do jej polubienia:-), a przede wszystkich do czerpania pomyslow co ugotowac:-)

Link do: Polka we Włoszech - Włoskie kulinaria łatwo szybko smakowicie

reklama
Majorcia - dziękuję za pamięć :) Remont jak remont idzie jak krew z nosa... Raczej nie zdążymy się wprowadzić przed urodzeniem Małej. Niestety taka głupia sprawa że kafelkarza we Wrocławiu nie da się załatwić na już...A łazienka to przecież podstawa.
Baaasia - ja dzisiaj chyba do 3 nie spałam. Jak zasnęłam to co 1,5 godziny do toalety. A o 6 :15 mąż wrócił z nocki i mnie obudził i dziękuję. Oczy jak 5 złoty i sprawdzamy internety od 7.

Do gina mam na 12 więc koło 13 dam wam znać ;)

Do góry