reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
ja ten weekend zaczynam od wizyty u gina. I w zaleznosci od sytuacji w brzuchu albo leze do gory brzuchem albo biore sie za mega porzadki i wspomaganie mlodego do wyjscia. Dzisiaj mialam sporo kurczy przepowiadajacych i kluć w kroczu. Ciekawe czy zrobi mi jutro ktg

Hej dziewczyny,ja dziś poprostu byłam jak jakaś babusia-stękam i kwękam,chodze tiptoczkami no komedia po prostu...Cała energia poszła gdzieś w las,eh.
Jade jutro spotkać się z położną środowiskową,mam nadzieje że to fajna babka będzie bo dobre opinie słyszałam ale to nigdy nie wiadomo.A wy już wybrałyście?Kupowałyście może jakieś smarowidełko do ciałka maluszka-jak tak to napiszcie co wybrałyście

Maruda202 U mnie już dzisiaj była położna ta co także po porodzie będzie się mną zajmować i dzieckiem ;) a tak apropo w biedronce są śliczne kocyko-poduszki dla dzieci za 40 zl krówki świnki pieski sowy naprawdę fajna sprawa do przykrycia maluszka bo właśnie szwagier czyli przyszły ojciec chrzestny dziecka mi kupił tzn lenie ;)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

maruda202 po ekscesach skornych ze starszym wybrałam Oilatum do kąpieli i krem pielęgnacyjny Bambino. Oliwka tylko do masażów i ciemieniuchy

Ja zakupiłam oliwke z Hippa i maść Bepanthen a w praktyce się okaże co będzie potrzebne i co będzie trzeba zmienić a do mycia używałam i używam sama tylko mydło kremowe w kostce dove bo sama jestem alergikiem i u nas się sprawdza dzieci nigdy nie mają problemów skórnych

reklama
Majorcia ja kupiłam ziajkę emulsję do kąpania plus oliwkę bambino najzwyklejszą. Jak młoda okaże się alergikiem to wtedy będę myślała nad emolientami.
Ja tak samo albo kostka dove albo żel pod prysznic dove. I skóra jest lepiej nawilżona przy okazji ;)

Do góry