reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Masz rację Rielle dzieci mają potowki tradziki alergię więc dopiero wtedy człowiek dobiera odpowiednie kosmetyki ale coś musimy mieć na początek i wszystko będzie dobre bo co u jednego się sprawdzi to u drugiego już nie koniecznie

Reille a jak ty się czujesz? Jak tam skurcze przepowiadajace dalej są?

reklama
No właśnie już nie ;) Na razie cisza i spokój. Jeśli można tak nazwać samą końcówkę :) Kręgosłup mnie boli i mała strasznie naciska na szyjkę. Ale skurczy brak. A Ty jak się czujesz ?

ja gdyby nie ręce bo bolą coraz bardziej to ok i daje sobie jeszcze dwa tygodnie teraz na porządki a potem odpoczywam mam nadzieje że mi się uda

patrze na wasze suwaczki i czekam sobie daje jeszcze te dwa tygodnie a potem tez wyczekuje u mnie wszyscy mówią że poród może być szybki
w końcu to moje czwarte dziecię

Kurcze ja też jestem ciekawa. Z tym że zaczynam się stresować i to strasznie. Że nie dam rady, że nie wiem nic o kupkach, kolkach, ząbkowaniu... teoria to jedno a żywa istotka zdana tylko na mnie. Normalnie śni mi się to po nocach... A ani w mamie ani w siostrze wsparcia nie mam ;( Jedyne co to : ja to przeżyłam i ty to przeżyjesz. Super po prostu pocieszenie.

Reille dasz sobie radę to samo przychodzi i będziesz najlepszą mama dla swojej córci i tylko ty będziesz wiedzieć dlaczego płacze i co jej dolega albo co potrzebuje

Przynajmniej mam was ;)
Ciekawa jestem czy reszta wrześniówek już zaczęła. U mnie każdy już mówi że brzuszek nisko. Poza tym coraz mniej skóra mi się rozciąga i pęka. Was też to tak swędzi ? w sensie brzuch ?

reklama
Do góry