reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Miałam robioną cytologię wcześniej. Wyszła ok
Jestem po wizycie
Dostałam antybiotyk na tego paciorkowca na 7 dni.
Co do usg to mój lekarz kazał mi zrobić jeszcze jedno za dwa tygodnie przed wizytą u innej doktor , która się tym typowo zajmuje i sprawdzimy co z tymi wodami. Zalecił mi trochę więcej pić. Nie za dużo ze względu na moje obrzęki.
Do tego mam pół godziny przed wizytą iść na ktg.
Trochę czasu mi zejdzie tego 23.08
Ale nieważne. Oby wdzystko było ok

aniaczarnula będzie na pewno wszystko ok ale lepiej zawsze trzymać rękę na pulsie
Ja pomimo obrzęków mam pić normalnie co lekarz to inna opinia a ja pije sporo zwłaszcza jak jest gorąco
aniaczarnula ja miałam teraz pałeczkę ropy błękitnej i wypytywałam lekarza i tak zeszliśmy na temat paciorkowca i mówił mi że jak kobieta choć raz przeszła w ciąży paciorkowca i jak już go nie ma to i tak dziecku u nas w szpitalu pediatrzy na wszelki wypadek podają antybiotyk

Amcia8232 no też tego nie rozumiem może pomyliła się z powołaniem i miała zostać policjantką hi hi

aniaczarnula będzie na pewno wszystko ok ale lepiej zawsze trzymać rękę na pulsie
Ja pomimo obrzęków mam pić normalnie co lekarz to inna opinia a ja pije sporo zwłaszcza jak jest gorąco
aniaczarnula ja miałam teraz pałeczkę ropy błękitnej i wypytywałam lekarza i tak zeszliśmy na temat paciorkowca i mówił mi że jak kobieta choć raz przeszła w ciąży paciorkowca i jak już go nie ma to i tak dziecku u nas w szpitalu pediatrzy na wszelki wypadek podają antybiotyk

Amcia8232 no też tego nie rozumiem może pomyliła się z powołaniem i miała zostać policjantką hi hi
Widzisz Majorcia ja też zawsze myślałam , że przy obrzękach , zeby wspomóc pracę nerek trzeba więcej pić.
A on mi od początku zabrania.
I bądź tu człowieku mądry.

reklama
Aniaczarnula mądry to człowiek nigdy nie będzie bo co byś nie zrobiła to nigdy nie będziesz mieć pewności
Ale dzidzia zdrowa ładnie waży to na pewno wszystko jest ok a pod koniec to już i łożysko się starzeje i wody się zmniejszają dlatego dzieci postanawiają opuścić dotychczasowy domek

Do góry