A ja właśnie pozegnalam polozna Co mnie zdziwiło to to ze pytała się ile kobiet ze mną mieszka ich dane i pesel do czego to ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O masz. Pierwsze słyszęA ja właśnie pozegnalam polozna Co mnie zdziwiło to to ze pytała się ile kobiet ze mną mieszka ich dane i pesel do czego to ?
może zrobie sobie deklaracje i beda jej pacjentkami i jej kasaA ja właśnie pozegnalam polozna Co mnie zdziwiło to to ze pytała się ile kobiet ze mną mieszka ich dane i pesel do czego to ?
Widzisz Majorcia ja też zawsze myślałam , że przy obrzękach , zeby wspomóc pracę nerek trzeba więcej pić.aniaczarnula będzie na pewno wszystko ok ale lepiej zawsze trzymać rękę na pulsie
Ja pomimo obrzęków mam pić normalnie co lekarz to inna opinia a ja pije sporo zwłaszcza jak jest gorąco
aniaczarnula ja miałam teraz pałeczkę ropy błękitnej i wypytywałam lekarza i tak zeszliśmy na temat paciorkowca i mówił mi że jak kobieta choć raz przeszła w ciąży paciorkowca i jak już go nie ma to i tak dziecku u nas w szpitalu pediatrzy na wszelki wypadek podają antybiotyk
Amcia8232 no też tego nie rozumiem może pomyliła się z powołaniem i miała zostać policjantką hi hi