reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Kamusia1988 zupełnie normalne :) U mnie też akrobacje cały dzień, ale czasami się zdarza że w ogóle prawie jej nie czuje. Dziecko w tym tygodniu ciąży reaguje mocniej na ciepło - zimno , kołysanie czy jakiś nacisk i odpowiada "kopniakami" :)

reklama
hej :). Z pierwszego usg termin wyszedl mi na 13.09, a z ostatniego usg (1.08) termin wyszedl na 29.09. Nie wiem na ktory termin bardziej sie nastawiac ^^. Pomożecie? To moja pierwsza ciąża i nie wiem kiedy się dokładniej przygotować na poród. Na początku wszystko wskazywało na to, że urodze wcześniej niż z terminu obliczonego z daty ostatniej miesiączki. Mam dość silne bóle podbrzusza i skurcze przepowiadające.

Ostatnia edycja:
amcia to razem mamy wizytę bo ja też 25 i to jeszcze na 15:30 ale wczoraj miałam spotkanie z położna powiedziała że brzuch wysoko tętno dziecka też dobrze więc troszkę spokojniejsza jestem

Michalinka :witam oj ja to Ci z terminem nie pomoge. prawda jest taka nie zna sie ani dnia ani godziny można rodzić od 38-42 tyg i wszystko w normie

o jednak forum sie rozwija co raz nas tu więcej :)

Właśnie czekam na wizytę. Odebrałam wynik GBS i psia kość dodatni. Jesteśmy skazane na antybiotyk przy porodzie. Oby tylko zdążyli to podać bo to bardzo ważne aby dzidzia była zdrowa.

reklama
Do góry