Kamusia1988 zupełnie normalne U mnie też akrobacje cały dzień, ale czasami się zdarza że w ogóle prawie jej nie czuje. Dziecko w tym tygodniu ciąży reaguje mocniej na ciepło - zimno , kołysanie czy jakiś nacisk i odpowiada "kopniakami"
reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
U mojej różnie to bywa. Zazwyczaj wariuje kiedy odpoczywam
Michalinka09
Początkująca w BB
hej . Z pierwszego usg termin wyszedl mi na 13.09, a z ostatniego usg (1.08) termin wyszedl na 29.09. Nie wiem na ktory termin bardziej sie nastawiac ^^. Pomożecie? To moja pierwsza ciąża i nie wiem kiedy się dokładniej przygotować na poród. Na początku wszystko wskazywało na to, że urodze wcześniej niż z terminu obliczonego z daty ostatniej miesiączki. Mam dość silne bóle podbrzusza i skurcze przepowiadające.
Ostatnia edycja:
amcia to razem mamy wizytę bo ja też 25 i to jeszcze na 15:30 ale wczoraj miałam spotkanie z położna powiedziała że brzuch wysoko tętno dziecka też dobrze więc troszkę spokojniejsza jestem
Michalinka :witam oj ja to Ci z terminem nie pomoge. prawda jest taka nie zna sie ani dnia ani godziny można rodzić od 38-42 tyg i wszystko w normie
o jednak forum sie rozwija co raz nas tu więcej
Michalinka :witam oj ja to Ci z terminem nie pomoge. prawda jest taka nie zna sie ani dnia ani godziny można rodzić od 38-42 tyg i wszystko w normie
o jednak forum sie rozwija co raz nas tu więcej
Judy166 ja mam wizytę na 14.00 bo jeszcze będę miała gbs robione :/ a polozna dzisiaj przychodzi do mnie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
aniaczarnula
Fanka BB :)
Właśnie czekam na wizytę. Odebrałam wynik GBS i psia kość dodatni. Jesteśmy skazane na antybiotyk przy porodzie. Oby tylko zdążyli to podać bo to bardzo ważne aby dzidzia była zdrowa.
reklama