reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Witam dziewczyny czy przyjmiecie mnie do grona mam wrześniówek? Termin porodu mam wyznaczony na 23 wrzesień:)
Witaj
Witamy! Ja zostaje narazie na oddziale. Skrajnie niski poziom magnezu. Skurcze już przeszły ;) Z małą wszystko dobrze. Troszkę strachu się najedlismy ale juz jest dobrze. Pozdrawiam!

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Rielle no to dobrze ze tak sie skończyło..... ja wczoraj też cały dzień leżałam bo brzuch twardniał ale dziś juz ok

Dziewczyny jestem w październikowych mamach i ponieważ tym razem jestem w ciąży bliźniaczej mam do sprzedania pojedynczy bardzo fajny i niezniszczony wózek. Kupiony w 2012. Wtedy był najlżejszy na rynku, a mieszkając na 4 piętrze bez windy potrzebowałam takiego. Uzywany tylko rok w bardzo dobrym stanie. Dodatkowo po dziecku mojej siostry z tej samej firmy i idealnie pasujące do wózka dokładam gondola i fotelik choć na nich ślady użytkowania juz trochę widać i są w kolorze pomarańczowym. Dodaje linka jak coś odpowiem na pytania i ponegocjowac trochę możemy :)
http://olx.pl/i2/oferta/wozek-peg-perego-pliko-switch-easy-drive-CID88-IDgcwW3.html#:836a055d56

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Jestem wrześniowa choć z kłopotami i modlę się by wytrwać. Mam skróconą szyjkę i ciążę leżącą. Zazdroszczę wszystkim mamom bez kłopotów

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamusie w naszym gronie!
Ja jestem świeżo po remoncie i powiem wam że ogarnianie tego całego rozgardiaszu to istny armagedon...
U dzidzi wszystko dobrze,a ja lada moment bede dokompletowywac wyprawke,zrobiłam sobie liste potrzebnych rzeczy i mam nadzieje sukcesywnie je odhaczać :)
A jak Wy się miewacie kochane?

reklama
Do góry