reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Słuchajcie dziewczyny, potrzebuję rady. Cały czas leżę na patologii (a w zasadzie na operacyjnej bo nie ma miejsc) nie robią mi żadnych badań oprócz ktg raz dziennie i temperatury. Cały czas mówią że czekamy na wynik wymazu. Nie twardnieje mi brzuch żadnych boli. Oczywiście teraz każde kłucie mnie przeraża bo juz nie wiem co jest ok a co nie. Myślę nad tym żeby wypisać się na własne życzenie. Codziennie mnie zalewają i nic oprócz ; to czekamy dalej, nie mają do powiedzenia. W czwartek mam usg prywatne a w pon wizytę. Jak myślicie? Bo czuję że i tak nic ze mną nie zrobią ;(

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie czuję że tak jest....jutro z rana zadzwonię. Psychicznie nie wytrzymuje i od razu sie cała spinam... Jak mi znowu powiedzą że mam czekać to po prostu pójdę do domu. Mam całe 5 min od szpitala....

Też o tym czytałam. Trudno mam wizyty zaraz wiec chociaż oni mi powiedzą cokolwiek. Żeby być 6 dzień i usg nie mieć ;/ a badanie wziernikiem jedno tylko po to żeby wymaz pobrać.... Płakać mi sie chcę

Sreberko ma racje,zadzwon do swojego lekarza i zapytaj czy taki "pobyt dla samego pobytu" ma jakis sens,powiedz jak to wyglada i niech ci doradzi

reklama
Riellee no to dobre wieści
u mnie tez dobrze dzis była wizyta szyjka ok nie skraca sie a na skurcze mam brać magnez było usg wszystko w dzieckiem dobrze ba i będzie dziewczynka (niby sie cieszę ale nie wierze mu do końca chociaż że dwa razy już mi to mówił) no i znów dostałam skierowanie na mocz i morfologie
dziewczyny w smyku i innych sklepach sa już wyprzedaże wiec można ruszać na szalone zakupy...
co do pampersów to nie wiem chciałam te białe pampersy na noc i na dzień te zielone tak miałam z pierwszym w netto jest promocja nawet byłam ale brak małych rozmiarów

Do góry