reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Słuchajcie dziewczyny, potrzebuję rady. Cały czas leżę na patologii (a w zasadzie na operacyjnej bo nie ma miejsc) nie robią mi żadnych badań oprócz ktg raz dziennie i temperatury. Cały czas mówią że czekamy na wynik wymazu. Nie twardnieje mi brzuch żadnych boli. Oczywiście teraz każde kłucie mnie przeraża bo juz nie wiem co jest ok a co nie. Myślę nad tym żeby wypisać się na własne życzenie. Codziennie mnie zalewają i nic oprócz ; to czekamy dalej, nie mają do powiedzenia. W czwartek mam usg prywatne a w pon wizytę. Jak myślicie? Bo czuję że i tak nic ze mną nie zrobią ;(

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie czuję że tak jest....jutro z rana zadzwonię. Psychicznie nie wytrzymuje i od razu sie cała spinam... Jak mi znowu powiedzą że mam czekać to po prostu pójdę do domu. Mam całe 5 min od szpitala....

Też o tym czytałam. Trudno mam wizyty zaraz wiec chociaż oni mi powiedzą cokolwiek. Żeby być 6 dzień i usg nie mieć ;/ a badanie wziernikiem jedno tylko po to żeby wymaz pobrać.... Płakać mi sie chcę

Sreberko ma racje,zadzwon do swojego lekarza i zapytaj czy taki "pobyt dla samego pobytu" ma jakis sens,powiedz jak to wyglada i niech ci doradzi

reklama
Riellee no to dobre wieści
u mnie tez dobrze dzis była wizyta szyjka ok nie skraca sie a na skurcze mam brać magnez było usg wszystko w dzieckiem dobrze ba i będzie dziewczynka (niby sie cieszę ale nie wierze mu do końca chociaż że dwa razy już mi to mówił) no i znów dostałam skierowanie na mocz i morfologie
dziewczyny w smyku i innych sklepach sa już wyprzedaże wiec można ruszać na szalone zakupy...
co do pampersów to nie wiem chciałam te białe pampersy na noc i na dzień te zielone tak miałam z pierwszym w netto jest promocja nawet byłam ale brak małych rozmiarów

Do góry