reklama
ja jeszcze nie mam imienia wybranego nie mam wyprawki ale za to jestem nad morzem(pogoda cały czas słoneczne) wracamy jakoś w następnym tyg i zaczne myśleć o dzidziusiu co mi potrzeba i dawaj na zakupy w lipcu
a cukrzyce nie mam na czczo mam wynik 69 a norma od 70. a u Was jak tam ??
a cukrzyce nie mam na czczo mam wynik 69 a norma od 70. a u Was jak tam ??
Judy166 zazdroszcze pobytu nad morzem!Cukrzycy całe szczęście nie mam,ale to siedzenie tyle czasu podczas badania to masakra,miałam serdecznie dosyć.W przyszłym tygodniu planujemy odświeżyć mieszkanie i wtedy zaczne już ogarniać rzeczy które kupiłam dla małej.Z jednej strony ciesze się że będziemy mieć fajnie i odświeżone a z drugiej jak pomyśle o sprzątaniu poremontowym to mi się troche ciepło robi...Mam nadzieje że podołam
Oh mnie też ładnie kopie, szczególnie wieczorem ja też miałam na czczo 69 i jest ponoć w normie. Ja imię też wybrane : Gosia
Wyprawki nie mam i szczerze mam problem bo to moja pierwsza ciąża. Jest tyle list (różniących się) że nie wiem w końcu czego ile mam mieć
Mnie czeka przeprowadzka do nowego domku Więc też z przebojami
Wyprawki nie mam i szczerze mam problem bo to moja pierwsza ciąża. Jest tyle list (różniących się) że nie wiem w końcu czego ile mam mieć
Mnie czeka przeprowadzka do nowego domku Więc też z przebojami
Ja kupiłam wielopak Więc ciuszki już mam i o dziwo trafiłam na naprawdę dobrej jakości, niektóre z metkami.
Tylko tutaj pytanie : Czego potrzebuję w domu ? Przeraża mnie to że Mała przyjedzie do domu a tutaj potrzebnych rzeczy nie będzie... Macie może jakieś sprawdzone listy ?
Tylko tutaj pytanie : Czego potrzebuję w domu ? Przeraża mnie to że Mała przyjedzie do domu a tutaj potrzebnych rzeczy nie będzie... Macie może jakieś sprawdzone listy ?
List wyprawek jest bardzo dużo - ta wydaje mi się całkiem sensowna.
Link do: Wyprawka dla noworodka.
A co dokładnie masz?
Link do: Wyprawka dla noworodka.
A co dokładnie masz?
reklama
Jak na razie mam : wózek 3w1 , łóżeczko+materac no i ciuszki (te rozpinane całkowicie też). Kocyk plus poducha, rożek. Nic więcej.
Czytałam listy i w każdej było co innego i już nie wiedziałam co wybrać. Ta wydaję się sensowna. Chyba sobie spiszę z tej i w końcu wszystko przygotuję
Pytanie : czy ochraniacze na szczebelki są potrzebne ?
Czytałam listy i w każdej było co innego i już nie wiedziałam co wybrać. Ta wydaję się sensowna. Chyba sobie spiszę z tej i w końcu wszystko przygotuję
Pytanie : czy ochraniacze na szczebelki są potrzebne ?