reklama
Dziewczyny mam
Strasznie duże bóle głowy , ciśnieniowe one nie sa bo po takie przechodzą po kawie , czy któraś z was ma taki problem ? Juz nie wiem jak sobie radzić bo nic nie pomaga
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie duże bóle głowy , ciśnieniowe one nie sa bo po takie przechodzą po kawie , czy któraś z was ma taki problem ? Juz nie wiem jak sobie radzić bo nic nie pomaga
Rosie - tutaj ciśnienie może mieć niezbyt dużo do "gadania " Może to z niedotlenienia ? Albo mało węglowodanów
Tutaj masz stronkę gdzie ładnie opisują całą pogodę w tym ciśnienie Link do: METEO.PL
Jak cię bardzo boli to połóż się w zacienionym miejscu i otwórz okno , mi pomaga
Tutaj masz stronkę gdzie ładnie opisują całą pogodę w tym ciśnienie Link do: METEO.PL
Jak cię bardzo boli to połóż się w zacienionym miejscu i otwórz okno , mi pomaga
magica
Zaciekawiona BB
Bóle głowy mogą pojawić się od zbyt małej ilości spożywanych płynów lub też z głodu. Kiedyś badania w laboratorium przyciągnęły się u mnie za bardzo i miałam taki atak bólu głowy, nic nie pomagalo ale ciemne, ciche pomieszczenie, zimne okłady i paracetamol trochę ulżyły. Miałam tak w pierwszej ciąży, teraz mam nadzieję że mnie ominie.
aniaczarnula
Fanka BB :)
Moze to od pogody bo dzis tak sie wszystko "kisi".Mnie ostatnio tak okrurnie głowa bolała,myślałam że odlece a że miałam straszny smak na coca cole to wypiłam małą puszeczkę i przeszło jak ręką odjął(choc wiem że to nie jest najzdrowszy napój dla małej).
Próbowałam zimnych okładów , relaxujacej kąpieli , ciemnego przewietrzonego pomieszczenia , masażu ziół , w nocy troche pomogła melisa , piłam js na 2 razy ból
Troche przycichł i udało sie zasnąć ale nadal był , dzis rano juz ratuje sie paracetamolem choć dla
Mnie to ostateczność , tylko znaleźć przyczynę bólu jest tak
Trudne ..
Troche przycichł i udało sie zasnąć ale nadal był , dzis rano juz ratuje sie paracetamolem choć dla
Mnie to ostateczność , tylko znaleźć przyczynę bólu jest tak
Trudne ..
mi narazie pogoda nie przeszkadza )
ja już myślę troszkę o wyprawce ale dużo rzeczy mam po 1 dziecku wiec tylko parę rzeczy muszę dokupić (napewno przewijak bo nie mam a myślę że warty gadżet i rożek bo miałam pożyczony) i ubrania na wyjście ze szpitala a jak dziewczynka to i jeszcze jakiś róż hehe
ale narazie żyje wyjazdem nad Bałtyk i codziennie sprawdzam pogodę jaki tu dobry termin wybrać do 20 czerwca mam czas bo później sezon i ceny szalone...
miłego dnia
Ja mam bardzo mało rzeczy. Rozglądam się teraz za szerokim przewijakiem na komodę, ale coś nie mogę znaleźć.
Kwater gdzie szukasz, mogę polecić Stegny.
Fajne, dzięki
Dziewczyny mam
Ja zauważyłam że jak za mało piję i się nie przewietrzę to boli mnie głowa. I bardzo pomaga mi sen.
reklama