reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
a masz jakies fajny nocleg?? jade tam z 3 latkiem myślisz ze bedzie mu sie podobac??

dziewczyny to jest chyba rok na dziewczynki bo prawie kazdy w tym roku ma hehe
ciekawe czy nam sie też udało hehe
Niestety nie mam żadnych namiarow bo my jeździliśmy w ciemno. Mojemu synkowi zawsze podobały się rejsy statkiem. Miejscowość fajna bo nie jest ani za tłoczno ani też za cicho.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam relax kawa, lody, net i tv... młody śpi wiec cisza wskazana
alenie mam tak błogo bo o 16stej teściowa przyjedzie na kawe i muszę zaraz lecieć sprzątać

Mnie to się marzy plaża i morze ale niestety daleko...Dzis podjełam decyzję że od jutra dla relaksu obsadzam kwiatami balkon,bede miała fajne miejsce na kawe czy lemoniade ;)
Jak stoicie z wyprawką?Ja troche pypcia dostaje bo mi sie zdaje ze to juz tak niewiele czasu...

Na punkcie kwiatow to ja mam świra. Już wszystko co się dało to obsadziłam.
A mòj dzidziuś ma już łòżeczko i pościel do niego i do wòzeczka. 2 czerwca mam prenatalne. Jak potwierdzi mi 100% płeć to zabieram sie za ubranka

Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem właśnie po wizycie u teściów ;) M pojechał ciężko pracować a ja maluję paznokcie ;)
Jak się czujecie w te upały ?

reklama
mi narazie pogoda nie przeszkadza :))
ja już myślę troszkę o wyprawce ale dużo rzeczy mam po 1 dziecku wiec tylko parę rzeczy muszę dokupić (napewno przewijak bo nie mam a myślę że warty gadżet i rożek bo miałam pożyczony) i ubrania na wyjście ze szpitala a jak dziewczynka to i jeszcze jakiś róż hehe
ale narazie żyje wyjazdem nad Bałtyk i codziennie sprawdzam pogodę jaki tu dobry termin wybrać do 20 czerwca mam czas bo później sezon i ceny szalone...
miłego dnia

Do góry