reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

KasiaMarysia23 ja jestem z Wami od samego poczatku i nie dostałam zaproszenia na zamknięte forum jak sie peacuje zawodowo i jest sie mama 3 i mieszka sie w domu to ciężko pisać 7 razy dziennie....

fajnie z tym Wrocławiem ale ludzi pewnie bedzie tysiące pamietam jak było kiedys badanie oczu i zatok to ludzi chyba ze 100 tam stało nawet nie jade szkoda nerwów

reklama
KasiaMarysia23 ja jestem z Wami od samego poczatku i nie dostałam zaproszenia na zamknięte forum jak sie peacuje zawodowo i jest sie mama 3 i mieszka sie w domu to ciężko pisać 7 razy dziennie....

fajnie z tym Wrocławiem ale ludzi pewnie bedzie tysiące pamietam jak było kiedys badanie oczu i zatok to ludzi chyba ze 100 tam stało nawet nie jade szkoda nerwów
Judy nikt nikomu specjalnego zaproszenia nie wysylal ,dziewczyny czekaly aż kazda chetna sie zglosi ,teraz piszemy tam o takich sprawach ze nie dziwie sie ze dziewczyny nie chca tam miec nowych osób . Pozatym niema sie o co wyklocac ,możecie chyba stworzyć Sobie takze zamknięta grupę .

Ja po ostatnim badaniu usg nie czuje sie za dobrze. Mam jakies dziwne kłucia w okolicach macicy. Za to wydaje mi sie ze ruchy są coraz czesciej. We wtorek wizyta u gina , wiec przemagluje go co do opisu usg bo wsciekla jestem ze nic mi nie powiedziano. Jak sie nie dowiem to pojde gdzies prywatnie zrobic usg

Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie ma sensu
Sie wpraszać na ich prywatne forum naprawdę chcecie czytać co która ma dzis na obiad, albo
Ktora Jakie majtki dzis założyła ? Przecież to takie 'prywatne ' odpuśćcie sobie to świadczy o nich :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka
Słuchajcie ,przeciez to tutaj jest forum wrześniówek i my zapraszamy do naszego grona wszystkie zbłąkane wrześniówki nawet w 9 miesiącu.Tamto forum to coś innego .Nie widać go na ogólnym i to nie jest już forum babyboom wrześniówki 2016.
aniaczarnula koniecznie się sama wypytaj ,bo inaczej niczego się nie dowiesz.Ja właśnie uświadomiłam sobie ,ze nie dowiedziałam się niczego o naszej dzidzi ,tylko jak serduszko,ale za 2 tyg prenatalne to powiedzą mi wszystki pomiary.Nie mogę się doczekać.
Kupiłam wózek jupiiiiii

Hejka
Słuchajcie ,przeciez to tutaj jest forum wrześniówek i my zapraszamy do naszego grona wszystkie zbłąkane wrześniówki nawet w 9 miesiącu.Tamto forum to coś innego .Nie widać go na ogólnym i to nie jest już forum babyboom wrześniówki 2016.
aniaczarnula koniecznie się sama wypytaj ,bo inaczej niczego się nie dowiesz.Ja właśnie uświadomiłam sobie ,ze nie dowiedziałam się niczego o naszej dzidzi ,tylko jak serduszko,ale za 2 tyg prenatalne to powiedzą mi wszystki pomiary.Nie mogę się doczekać.
Kupiłam wózek jupiiiiii
W pełni sie z tobą zgadzam. Gratuluję udanego zakupu [emoji16]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rose - u mnie też lekarz powściągliwy. Jak się nie dopytam to powie że wszystko ok, widzimy się za 4 tyg.
Ja mam wizytę we wtorek - może dowiem się czy będzie synek czy córka :)
Jak nie to nie wyjdę z gabinetu :evil:

Do góry