reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Hej pamiętacie mnie? u nas ok. Młodemu zaczęła się alergia wiec jest nieciekawie
Ja zaczynam
Czuc cos po Malu , ale to Jeszcze
Nie 'to' . Mleka nie ma jeszcze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czuc cos po Malu , ale to Jeszcze
Nie 'to' . Mleka nie ma jeszcze
juliana
Fanka BB :)
Czesc wszystkim niedzielnie.Odnośnie ruchow to motylki czułam juz w 16 tyg.a teraz takie małe kopniaczki zwłaszcza po słodkim .
Troche sie zmartwiłam
, moja koleżanka jest z młodsza ciąża i ma juz strasznie mocna brązowa linie
Ja nie miałam ani razu - ani w pierwszej ani w drugiej ani teraz
ja tak samo jak Ty czarnulkaNie mam i w pierwszej ciazy do końca nie mialam [emoji6]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
a ruchy czuje dość często przed spaniem i po spaniu dość aktywne te moje dziecko...
ale już dwa razy w nocy obudziłam sie bo mnie brzuch zabolał i był mega twardy troszkę pomasowałam i było lepiej w pierwszej ciąży tak chyba nie miałam a Wy macie tak??
aniaczarnula
Macica zaczyna się stawiać i szykuje sie na poród. To naturalne w tym tygodniu ciąży o ile nie towarzyszą temu bóle krzyża i plamienieja tak samo jak Ty czarnulka
a ruchy czuje dość często przed spaniem i po spaniu dość aktywne te moje dziecko...
ale już dwa razy w nocy obudziłam sie bo mnie brzuch zabolał i był mega twardy troszkę pomasowałam i było lepiej w pierwszej ciąży tak chyba nie miałam a Wy macie tak??
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gosia2808
Hej pamiętacie mnie? u nas ok. Młodemu zaczęła się alergia wiec jest nieciekawie
Czesc Anik kochana jak sie czujesz ?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app