reklama
Przy pierwszym dziecku miałam za mało pokarmu, nic mi nie leciało wcześniej. Karmilam piersią jednocześnie z butelką w zasadzie od porodu, bo już w szpitalu butle dostawałam.
Teraz pewnie też tak będzie.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Od paru dni na mojej koszuli nocnej zaczely pojawiac sie pierwsze oznaki produkcji mleka
Nie obedzie sie niedlugo bez wkladek do stanika
Trochę szybko ale ważne byś dodatkowo nie naciskała piersi to powino się trochę uspokoić.
Ja generalnie mało piszę ale tu zaglądam więc od czasu do czasu wpadam
aniaczarnula
Fanka BB :)
Szybko ale w pierwszej ciazy tez tak mialam
Czy to prywatne forum oznacza ze nie bede juz mogła obserwować wszystkiego co piszecie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana wcale nie musi być tak samo przy drugim dziecku u mnie było odwrotnie...pierwsza córkę udało mi się karmić piersią rok czasu więc mając już doświadczenie liczyłam że drugą będę karmić do drugiego roku życia ale wyszło inaczej na samej piersi była nie cały miesiącPrzy pierwszym dziecku miałam za mało pokarmu, nic mi nie leciało wcześniej. Karmilam piersią jednocześnie z butelką w zasadzie od porodu, bo już w szpitalu butle dostawałam.
potem na karmieniu mieszanym pierś i mleko modyfikowane do 3,5 miesiąca życia no i po tym czasie już tylko na mm..
reklama
U mnie córcia zaczęła od NAN Pro bo to mleko dostawała w szpitalu, potem próbowaliśmy jej podawać Bebiko ale jej nie podeszło i w końcu zasmakowała w Human-ie. Raz mąż kupił to mleko Humana w promocji z pluszową owieczka to młoda ma ją do tej pory czyli już 5 lat
I tak jest do niej przywiązana ze jakbym jej powiedziała że jakieś zabawki musi oddać to by szybciej pozbyla się lalek, klocków i koników MLP niż tej owieczki
O taką jak na tym zdjęciu z internetu...
I tak jest do niej przywiązana ze jakbym jej powiedziała że jakieś zabawki musi oddać to by szybciej pozbyla się lalek, klocków i koników MLP niż tej owieczki
O taką jak na tym zdjęciu z internetu...