reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Moja koleżanka ma 9 rodzeństwa, ona 10-ta i najmłodsza. Średnio jej mama musiała rodzić dzieci co 1,5 roku. :/
Że też dała radę.....

reklama
Ja za tydzien koncze 35 i to bedzie moje pierwsze;)
Faktycznie rok po roku dalabym faktycznie rade... tylko nie wiem co by ze mnie zostalo po takim maratonie;)

ckai3e3knlg02eze.png

Ja zawsze chcialam miec minimum 3. Plan był taki zeby z pierwszą dwójka wyrobvic sie przed 30, a kolejne to juz jak bedzie. Tylko nie przewidzialam problemów. Mam nadzieje ze zdaze do 40 jeszcze jedno urodzic poza tym które teraz noszę.
BTW : moja mama po 35 urodzinach urodzila jeszcze dwójke. Grubo po 35 urodzinach, takze KasiaRo - wszystko przed tobą.

We Wloszech bardzo dużo kobiet rodzi po 30 tce. I calkiem sporo w okolicach 40 tki. Jest to na porządku dziennym. Może to częściowo wynika z tego, ze wlosi późno kończą studia i zanim sie zbiora po tym do kupy to mija troche lat.

Mi tez zabralo kilka lat zebranie sie do kupy, chociaz studia skonczylam nawet przed terminem;) ja nie mowie nie, ale jednak to pozno i ryzyko roznych wad genetycznych i chorob rosnie:(

ckai3e3knlg02eze.png

Kasia z tym się zgadzam. Strach jest większy. Jednak trzeba być dobrej myśli zawsze. Poza tym kondycja. Ja widzę roznice jak chodziłam w ciąży 7 lat temu, a jak jest teraz. Szybciej sie mecze. Fakt, ze mam teraz dwoje dzieci przy których odpocząć raczej nie mam szans, a zwłaszcza przy mlodszym, który nieźle potrafi dać w kosc

reklama
We Wloszech bardzo dużo kobiet rodzi po 30 tce. I calkiem sporo w okolicach 40 tki. Jest to na porządku dziennym. Może to częściowo wynika z tego, ze wlosi późno kończą studia i zanim sie zbiora po tym do kupy to mija troche lat.

A tak z ciekawości - w jakim wieku mniej więcej Włosi kończą studia?

Do góry