reklama
Tak, tak do 40 :-)Do 40tki chyba? ale Ty juz jedno masz a ja bym musiala trojke ogarnac w 5 lat... nie mowiac o tym, ze ojciec moich dzieci mialby juz 60
Hihihi - chciałam się odmlodzic ;-)
Dasz radę :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
tysia123
Fanka BB :)
Ja zawsze chcialam miec minimum 3. Plan był taki zeby z pierwszą dwójka wyrobvic sie przed 30, a kolejne to juz jak bedzie. Tylko nie przewidzialam problemów. Mam nadzieje ze zdaze do 40 jeszcze jedno urodzic poza tym które teraz noszę.
BTW : moja mama po 35 urodzinach urodzila jeszcze dwójke. Grubo po 35 urodzinach, takze KasiaRo - wszystko przed tobą.
BTW : moja mama po 35 urodzinach urodzila jeszcze dwójke. Grubo po 35 urodzinach, takze KasiaRo - wszystko przed tobą.
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Moja mama moja najmłodszą siostrę urodziła jak miała 39 lat ...
Napisane na SM-G900F w Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w Forum BabyBoom
Karoli4
We Wloszech bardzo dużo kobiet rodzi po 30 tce. I calkiem sporo w okolicach 40 tki. Jest to na porządku dziennym. Może to częściowo wynika z tego, ze wlosi późno kończą studia i zanim sie zbiora po tym do kupy to mija troche lat.
Karoli4
Kasia z tym się zgadzam. Strach jest większy. Jednak trzeba być dobrej myśli zawsze. Poza tym kondycja. Ja widzę roznice jak chodziłam w ciąży 7 lat temu, a jak jest teraz. Szybciej sie mecze. Fakt, ze mam teraz dwoje dzieci przy których odpocząć raczej nie mam szans, a zwłaszcza przy mlodszym, który nieźle potrafi dać w kosc
reklama
We Wloszech bardzo dużo kobiet rodzi po 30 tce. I calkiem sporo w okolicach 40 tki. Jest to na porządku dziennym. Może to częściowo wynika z tego, ze wlosi późno kończą studia i zanim sie zbiora po tym do kupy to mija troche lat.
A tak z ciekawości - w jakim wieku mniej więcej Włosi kończą studia?