reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Moja koleżanka ma 9 rodzeństwa, ona 10-ta i najmłodsza. Średnio jej mama musiała rodzić dzieci co 1,5 roku. :/
Że też dała radę.....

reklama
Ja za tydzien koncze 35 i to bedzie moje pierwsze;)
Faktycznie rok po roku dalabym faktycznie rade... tylko nie wiem co by ze mnie zostalo po takim maratonie;)

ckai3e3knlg02eze.png

Ja zawsze chcialam miec minimum 3. Plan był taki zeby z pierwszą dwójka wyrobvic sie przed 30, a kolejne to juz jak bedzie. Tylko nie przewidzialam problemów. Mam nadzieje ze zdaze do 40 jeszcze jedno urodzic poza tym które teraz noszę.
BTW : moja mama po 35 urodzinach urodzila jeszcze dwójke. Grubo po 35 urodzinach, takze KasiaRo - wszystko przed tobą.

We Wloszech bardzo dużo kobiet rodzi po 30 tce. I calkiem sporo w okolicach 40 tki. Jest to na porządku dziennym. Może to częściowo wynika z tego, ze wlosi późno kończą studia i zanim sie zbiora po tym do kupy to mija troche lat.

Mi tez zabralo kilka lat zebranie sie do kupy, chociaz studia skonczylam nawet przed terminem;) ja nie mowie nie, ale jednak to pozno i ryzyko roznych wad genetycznych i chorob rosnie:(

ckai3e3knlg02eze.png

Kasia z tym się zgadzam. Strach jest większy. Jednak trzeba być dobrej myśli zawsze. Poza tym kondycja. Ja widzę roznice jak chodziłam w ciąży 7 lat temu, a jak jest teraz. Szybciej sie mecze. Fakt, ze mam teraz dwoje dzieci przy których odpocząć raczej nie mam szans, a zwłaszcza przy mlodszym, który nieźle potrafi dać w kosc

reklama
We Wloszech bardzo dużo kobiet rodzi po 30 tce. I calkiem sporo w okolicach 40 tki. Jest to na porządku dziennym. Może to częściowo wynika z tego, ze wlosi późno kończą studia i zanim sie zbiora po tym do kupy to mija troche lat.

A tak z ciekawości - w jakim wieku mniej więcej Włosi kończą studia?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry