reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Jestem po młoda zachwycona nic nie wiedziała wiec minę miała świetną , maleństwo nie współpracujące ;) pani dr określiła moja ciążę na 15t6d to niecałe 3 tyg więcej niż moja doktorka mnie wycenia :eek: no i maleństwo waży 124g wszystkie pomiary OK i dostałam skierowane na usg genetyczne na 2 trymestr na fundusz ponoć mi się należy ze względu na wiek :D

reklama
Jestem po młoda zachwycona nic nie wiedziała wiec minę miała świetną , maleństwo nie współpracujące ;) pani dr określiła moja ciążę na 15t6d to niecałe 3 tyg więcej niż moja doktorka mnie wycenia :eek: no i maleństwo waży 124g wszystkie pomiary OK i dostałam skierowane na usg genetyczne na 2 trymestr na fundusz ponoć mi się należy ze względu na wiek :D
Sreberko a ile masz lat jeśli mogę zapytać? Ja 35 i jestem ciekawa czy da mi lekarz skierowanie na polowkowe na nfz genetyczne też miałam na nfz..

Niedawno wróciłam ze szpitala. Zbadali krew, mocz i wszystko ok. Przemiła pani dr zbadała mnie i zrobiła usg. Wszystko w porządku. Wg niej te bóle powoduje rozrastajaca się macica i tez przemeczenie. Mam ciagle parcie na pecherz ale to podobno normalne na tym etapie bo macica nie dość, że duża jest bardzo nisko jeszcze i uciska na pęcherz. Także ciesze się bardzo.
Życzę Wam moje kochane wszystkiego naj....., naj....na święta Wielkanocne. Dużo zdrowia i odpoczynku :) :) :)

Moje kochane
Zdrowych spokojnych i Błogosławionych Świąt Wielkiej Nocy dla Was Waszych rodzin i oczywiście tych małych łobuzów co mieszkają pod serduchem ;)
Wesołego Alleluja

Załączniki

• 1458977004274.jpg
    1458977004274.jpg
    112,1 KB · Wyświetleń: 61
Martya puls za wysoki tz w zależności co robiłaś.
Co do cytologii i raka, kolegi mama położna badala się regularnie i zaatakował pomiędzy badaniami ;(
A ja 2 lata temu dostałam oficjalne zaproszenie na BEZPLATNA cytologii bo skończyłam 25. Czyli wcześniej zrób jeśli masz kasę. Ale mnie robili na NFZ wcześniej.
Paulinka piękne, ja chce taki kocyk ale nie umiem szyć. Mam iglowstret :(
A co do mojej wagi liczę że po ciąży zostanie ok 7 kg na plusie i nie ucieknie, czyli muszę przytyć ile tak z 13?

reklama
Do góry