reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

hej Dziewczynki,

Ja też latam siusiu co chwila, w nocy wstaje po 3 razy.

Ja jak miałam remont lokalu to jak malowali to tam nie przebywałam. Nie wiem, czy to szkodzi Maluszkowi, czy nie, pewnie w takich ilościach małych nie, ale wolałam unikać. W końcu to chemia.

Odebrałam wyniki krwi i moczu i mam podwyższone WBC i #GRA, no i w moczu nieliczne bakterie, nieliczne nabłonki płaskie i obecne leukocyty. We wtorek mam wizytę u mojej gin to zobaczymy co powie.

Bierzecie nadal kwas foliowy? Według USG my zaczęliśmy dziś 5 miesiąc :D
Ja mało pije i mało sikam ale muszę zacząć chyba sobie alarm namawiać żeby pić.. Po nocy zawsze mam pełen pęcherz aż boli czasami uda mi się wytrzymać do 7 czasami wcześniej muszę wstać ale ok 23 jeszcze idę na siusiu..
Molly_88 u mnie też chyba mamy z usg ten sam termin.. Ja z usg mam.na 7.09 a z om 03.09 :-) coraz wyraźniej czuje ruchy dzidzi :-)

reklama
Ja mało pije i mało sikam ale muszę zacząć chyba sobie alarm namawiać żeby pić.. Po nocy zawsze mam pełen pęcherz aż boli czasami uda mi się wytrzymać do 7 czasami wcześniej muszę wstać ale ok 23 jeszcze idę na siusiu..
Molly_88 u mnie też chyba mamy z usg ten sam termin.. Ja z usg mam.na 7.09 a z om 03.09 :-) coraz wyraźniej czuje ruchy dzidzi :-)

Ja z OM 1 września, a z USG 20 sierpnia :) Ja nie czuję jeszcze ruchów :(

Ja tez nic nie czuje. U mnie termin z OM 8/9 a z ostatniego usg 6/9, czyli bez wiekszej roznicy.

ckai3e3knlg02eze.png

Ja tez nic nie czuje. U mnie termin z OM 8/9 a z ostatniego usg 6/9, czyli bez wiekszej roznicy.

No u mnie jak się okaże że termin usg wyrównal się z om to wg kalendarza ciąży jestem w 17 tc może dlatego ja już czuję.. Zresztą w pierwszej ciąży też poczułam wcześniej niż ogólnie przyjęte..

ckai3e3knlg02eze.png

Ja już od ok 2 tyg czuje.. To mamy inne terminy a suwaczek tak samo wskazują 16 tydz i 1 dzień..
Gubię się już w tych tygodniach i miesiacach
Ja też już czuję :-)
Oczywiście nie typowe kopnięcia, ale czuję jak się przekreca, prostuje itp :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Mi od kilku dni wydaję się, że czuję ruchy :) Pierwszy raz poczułam na spacerze, byłam w ruchu a czułam wyraźnie takie smyranie więc chyba nie wydawało mi się :)

Dziewczyny jeżeli nie możemy rąk podnosić to jak mam umyć włosy?

reklama
Do góry