KasiaRo
Fanka BB :)
Do 1/04 (prawie) dwa tygodnieTydzień i 2 dni ;-) :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do 1/04 (prawie) dwa tygodnieTydzień i 2 dni ;-) :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Moi bracia maja juz pod 50tke. Te 80 osob to nie wszyscy z rodziny bo wszyscy by sie nie zmiescili. Okroilismy do tuch osob z ktorymi rodzice utrzymuja kontakty i spotykaja sie na imieninach itp.Świetny pomysł, rodzice na pewno będą zachwyceni Te 80 osób to wszyscy z rodziny? Będzie mini wesele U mnie świętowaliśmy 50tkę mojego taty 2 lata temu, a za dwa lata będziemy świętować 50tkę mojej mamy. Moi rodzice przy Twoich to gówniarze
Moi bracia maja juz pod 50tke. Te 80 osob to nie wszyscy z rodziny bo wszyscy by sie nie zmiescili. Okroilismy do tuch osob z ktorymi rodzice utrzymuja kontakty i spotykaja sie na imieninach itp.
No od godziny siedzę i gapie przepisy na domowego kebaba tylko mam obawy czy uda mi si samej upiec bulki ale domowy kebab bedzie w tym tygU nas dzisiaj wieczor kinowy. Ogladamy bajki. M zrobil domowe kebaby z domowymi pitami milego wieczoru
Wejdz sobie na youtubie na skutecznie.tv dziewczyna fajne przepisy ma i tam sa pity. Albo na sronie gotuj.skutecznie.pl czy cos w tym stylu. My dzisiaj robilismy pierwszy raz i wyszly swietne na prawde warto a malo robotyNo od godziny siedzę i gapie przepisy na domowego kebaba tylko mam obawy czy uda mi si samej upiec bulki ale domowy kebab bedzie w tym tyg
No właśnie jak poczytalam to niby latwe. Zrobię wiecej i pomroze bo mnie takie smaki xzesto lapia, a domowy zjem bez wyrzutów. Podobno po zamrozeniu sa jeszcze smaczniejsze.Wejdz sobie na youtubie na skutecznie.tv dziewczyna fajne przepisy ma i tam sa pity. Albo na sronie gotuj.skutecznie.pl czy cos w tym stylu. My dzisiaj robilismy pierwszy raz i wyszly swietne na prawde warto a malo roboty
Nie wiem bo to sie chwilke robi a make mleko mam zawsze w domu a drozdze w zamrazarce wiec nie robie na zapasNo właśnie jak poczytalam to niby latwe. Zrobię wiecej i pomroze bo mnie takie smaki xzesto lapia, a domowy zjem bez wyrzutów. Podobno po zamrozeniu sa jeszcze smaczniejsze.