Gratulacje!!!!!!!!!!!
Ja kolo Rzeszowa mieszkam.
a widzisz bo ja z Rzeszowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!!!!!!!!!!
Ja kolo Rzeszowa mieszkam.
Witajcie z rana
Ja też już nie śpię. Mały w przedszkolu, mąż w pracy a ja sobie usiadłam i jakieś tam "trudne sprawy" oglądanę
Aleeee...
Pranie już nastawione, a tak za godzinę jak dojdę do siebie mam zamiar ogarnąć porządnie całą chatę (a mam tego trochę, 120m2 )
Będę robiła powoli i z przerwami
Aaaaa... I jakoś dzisiaj się super czuje! Pewnie pogoda bo mamy ślicznie! Słonko i dzisiaj ma być cieplutko!
Idę coś zjeść bo brzusio się dopomina
Myjesz też okna? Ja się zastanawiam kiedy umyć... Kiedy te takie 'prawdziwe' porządki wiosenne zrobić..
Witajcie.
Też mam podobny plan na dziś Pranie już wstawione. Teraz mam zamiar ogarnąć całą chatę - jak zjem śniadanko. Ja chyba będę musiała umyć okna, ale jeszcze nie dziś....
Byłam dziś z rana w Biedronce - nic nie kupiłam - te kocyki jakoś do mnie nie przemówiły, strasznie cieniutkie.
Dziewczyny was też tak bolą i rwa piersi? Mnie od dwóch dni strasznie zwłaszcza jedna pierś rwie aż boli..chyba udrazniaja się kanaliki ale w pierwszej ciąży tak nie
Bolą ale nie jak na początku. Teraz za to sutki mnie swedza. Mąż się ze mnie śmieje jak chodzę i się drapie.
Moje są bardzo wrażliwe w szczególności sutki.Glownie jak się o cos otre albo dotkneAle rwania ani bólu nie czujęJa mam dosłownie takie rwace prądy bardzo nieprzyjemne a co do swędzenia to strasznie mnie blizna po cc swedzi i to czasami bardzo..
JaK myje okna to stoję na drabinie żeby nie podnosić rąk do góry. Tak samo z wieszanie firanek. Ja niestety nie mam nikogo zeby mi mógł pomóc. Wszystko sama musze zrobić.
Podobno takie podnoszenie rąk do góry może spowodować oklejanie łożyska.
Siedzę pod gabinetemSreberko czekasz juz na wizytę??
No lepiej rzeczywiście nie podnosić tych rąk. Mi powiedziała o tym koleżanka, która pochwaliła się lekarzowi, że okna mylą to tak ją opier.... ze masakra.O kurczę to na mnie mama krzyczała, że z drabiny spadne, a ja że przecież nigdy nie używam bo sięgam a wy mnie uświadomiłyście, że rąk nie wolno podnosić Mam szeroką pufkę będę chyba na nią wchodzić i myć.