sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Czasami i zwykle sitko wystarczy można przecieraćMoja ciotka tak memlala synowi kiedys zupę i wypluwala na ltzeczke i malemu. Ja musiałam wyjść z tego pomieszczenia. Od czegos sa blendery chyba....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasami i zwykle sitko wystarczy można przecieraćMoja ciotka tak memlala synowi kiedys zupę i wypluwala na ltzeczke i malemu. Ja musiałam wyjść z tego pomieszczenia. Od czegos sa blendery chyba....
Moja ciotka tak memlala synowi kiedys zupę i wypluwala na ltzeczke i malemu. Ja musiałam wyjść z tego pomieszczenia. Od czegos sa blendery chyba....
Podobno jak zblendujesz zupkę to dobrze jest poczekać zCzasami i zwykle sitko wystarczy można przecierać
karmieniem żeby powietrza w niej nie było. Dziecko może mieć od tego wzdęcia. Tak mi jeden lekarz powiedział.Podobno jak zblendujesz zupkę to dobrze jest poczekać z
Ja mojemu od dawna nie blenduje,ale fakt,ze uwielbia jesc palcami a zupka musze go karmić bo jak ma sztućce to koniec jedzenia a poczatek zabawy.karmieniem żeby powietrza w niej nie było. Dziecko może mieć od tego wzdęcia. Tak mi jeden lekarz powiedział.
Ja mojemu od dawna nie blenduje,ale fakt,ze uwielbia jesc palcami a zupka musze go karmić bo jak ma sztućce to koniec jedzenia a poczatek zabawy.
Teraz to dopiero mam do nadrabiania
Dziękuję za kciuki Kochane Sanepid w porządku, w sobotę mogę otwierać,ale nie wiem czy się wyrobię z dostawami.
Nie wiem czy to ze stresu przed sanepidem ale zeszła noc była koszmarem. Strasznie mnie bolał brzuch. Wzięłam espumisan i nospę, ale i tak co 15 minut budziły mnie ogromne skurcze. Myślałam, że obudzę męża, żeby jechać na pogotowie, ale jakoś wytrzymałam do rana, w sumie bez snu.... Zjadłam śniadanie i od razu wylądowało w kibelku, a już tak długo nie wymiotowałam. Brzuch mnie jeszcze pobolewał, ale jak tylko sobie babka z sanepidu poszła to jak ręką odjął....Macie czasami takie skurcze? Brzuch na dole miałam w nocy twardy jak kamień. Nie wiem, czy nie przyspieszyć wizyty wtorkowej bo martwię się o Maleństwo