reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Witajcie z rana :)
Ja też już nie śpię. Mały w przedszkolu, mąż w pracy a ja sobie usiadłam i jakieś tam "trudne sprawy" oglądanę ;)
Aleeee...
Pranie już nastawione, a tak za godzinę jak dojdę do siebie mam zamiar ogarnąć porządnie całą chatę ;) (a mam tego trochę, 120m2 :o )
Będę robiła powoli i z przerwami ;)
Aaaaa... I jakoś dzisiaj się super czuje! Pewnie pogoda bo mamy ślicznie! Słonko i dzisiaj ma być cieplutko!

Idę coś zjeść bo brzusio się dopomina ;)

reklama
Witajcie! U mnie remontów ciąg dalszy... Ledwo pokój skończony wczoraj późno wieczorem, to dziś punkt 7.00 ekipa od kostki brukowej. W końcu po 4 latach mieszkania zdecydowaliśmy się zabrać za podwórko. Muszę się jakoś zmotywować do ogarnięcia domu, ale ciężko mi z brzuchem się schylać i się męczę :baffled:
Na 10.40 mam wizytę u endokrynologa.

Dzień dobry :)
U mnie tez cudowne słońce za oknem. Dziś zaplanowalam pranie firanek.
Molly_88 super, że niedługo otwieranie lokal. Niech się interes kreci;-) ;)
Ból i skurcze pewnie ze stresu. A z wyróżnieniem jak u Ciebie? Może to jelita protestują?
Jane współczuję. Mi odpukac na razie minęły.
KasiaRo z Ciebie to ranny ptaszek:biggrin2:
Agnieszka...24 ja tez mam zamiar sprzątać ale bardzo tego nie lubię.
Tosia współczuję remontów.
Wszędzie kurz i bałagan. Ale za to pięknie bedzie:tak:
Pozdrawiam życząc miłego dnia
Buziak:biggrin2:

Ja nie mogę myć okien :(
Nie wolno mi rąk na długo do góry podnosić ...
Będę musiała komuś za tą przyjemność zapłacić :(
Ja właśnie też się zastanawiam czy mogę myć okna przy po tym wszystkim..ciąża zagrożona i oszczędzający tryb życia ale chyba firanek nie można wieszać okna mam nisko więc rąk w górze bardzo długo nie będę miała.. Już sama nie wiem co mogę a czego nie..

Lepiej nie ryzykujcie. Ogólnie się mówi, że w ciąży nie powinno się podnosić rąk do góry. Mi pomogła mama, ale przecież to nie przestępstwo jak zapytacie kogoś z rodziny czy znajomego czy wam pomoże.

Witajcie.
Też mam podobny plan na dziś :) Pranie już wstawione. Teraz mam zamiar ogarnąć całą chatę - jak zjem śniadanko. Ja chyba będę musiała umyć okna, ale jeszcze nie dziś....
Byłam dziś z rana w Biedronce - nic nie kupiłam - te kocyki jakoś do mnie nie przemówiły, strasznie cieniutkie.

reklama
Do góry