kornela123
Fanka BB :)
Ooo ananasa tez lubię,ale jem tylko w mojej ulubionej pizzy
Tez ide spac
Do jutra.
Tez ide spac
Do jutra.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio mam fazę na koktajl z Banana truskawek nasion chia i soku pomaranczowego.. No i włoskie smaki dziś konczylam wczorajszą sałatkę a najlepszy był ten sok co warzywa puściły z oliwa.. I kanapki z serkiem topionym i pomidorem.. Jakoś.od kilku dni mięso mi nie wchodzi jakoś mnie na samą myśl mdli..ja nie wymiotuję ale na wiele rzeczy nie mam ochoty...odrzuca mnie, w pierwszej ciąży tak nie miałam więc to dla mnie nowość
oj to szybko coś
ja też gruszki jem, robię sobie sałatkę owocową codziennie, przeważnie: gruszka, kiwi, banan
Trzymamy kciuki sanepid będzie gwizdal z zachwytu jestem pewna :-)hohoho 20 stron mam do nadrobienia, ale nie dam teraz rady, jutro muszę wstać skoro świt, więc jutro poczytam.
Trzymajcie proszę za mnie kciuki, jutro o 9 rano mam odbiór lokalu przez sanepid, a to nie rurki z kremem mam nadzieję, że do niczego się nie przyczepią, tak wszystko wychuchałam
dobrej nocki Brzuchatki kochane :* i Anik kochana :*
Mieszanka sałat, garść oliwek, jajko na twardo, pomidor, pieczona pierś z indyka i awokado. Skorpiona sokiem z cytryny plus czarny pieprz.Smaka zrobiłam. jaka sałatka?
Jak to mówi moja mama: mierz siły na zamiary
KasiaMarysia zostały mi soki, ewentualnie woda z sokiem, ale też szału nie ma
Molly nie martw się napewno wszystko pójdzie gładko
Martya widze że mój M też ma podobne poczucie humoru
ostatnio mi dowalił, bo coś doła złapałam, że już patrzeć na siebie nie moge przez ten wysyp krostek na twarzy, a ten się przytula do mnie i niechcacy mówi "nie martw się będę cie kochał nawet jak będziesz piękna" teraz się z tego śmieje, ale wtedy nie było mi do śmiechu
Dzień dobry,Dzień dobry :-) :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka