reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
ja nie wymiotuję ale na wiele rzeczy nie mam ochoty...odrzuca mnie, w pierwszej ciąży tak nie miałam więc to dla mnie nowość

oj to szybko coś

ja też gruszki jem, robię sobie sałatkę owocową codziennie, przeważnie: gruszka, kiwi, banan :tak:
Ja ostatnio mam fazę na koktajl z Banana truskawek nasion chia i soku pomaranczowego.. No i włoskie smaki dziś konczylam wczorajszą sałatkę a najlepszy był ten sok co warzywa puściły z oliwa.. I kanapki z serkiem topionym i pomidorem.. Jakoś.od kilku dni mięso mi nie wchodzi jakoś mnie na samą myśl mdli..
Kurcze dały mi dzieciaki wycisk niezły niby tylko piłkę odbijalismy i to ja na siedzaco ale.zasapalam.sie strasznie.. Masakra.. Miłej nocki mamusie :-)

hohoho 20 stron mam do nadrobienia, ale nie dam teraz rady, jutro muszę wstać skoro świt, więc jutro poczytam.

Trzymajcie proszę za mnie kciuki, jutro o 9 rano mam odbiór lokalu przez sanepid, a to nie rurki z kremem :p mam nadzieję, że do niczego się nie przyczepią, tak wszystko wychuchałam :p

dobrej nocki Brzuchatki kochane :* i Anik kochana :* :)
Trzymamy kciuki sanepid będzie gwizdal z zachwytu jestem pewna :-)

KasiaMarysia zostały mi soki, ewentualnie woda z sokiem, ale też szału nie ma

Molly nie martw się napewno wszystko pójdzie gładko :)

Martya widze że mój M też ma podobne poczucie humoru :D
ostatnio mi dowalił, bo coś doła złapałam, że już patrzeć na siebie nie moge przez ten wysyp krostek na twarzy, a ten się przytula do mnie i niechcacy mówi "nie martw się będę cie kochał nawet jak będziesz piękna" :D teraz się z tego śmieje, ale wtedy nie było mi do śmiechu :p

KasiaMarysia zostały mi soki, ewentualnie woda z sokiem, ale też szału nie ma

Molly nie martw się napewno wszystko pójdzie gładko :)

Martya widze że mój M też ma podobne poczucie humoru :D
ostatnio mi dowalił, bo coś doła złapałam, że już patrzeć na siebie nie moge przez ten wysyp krostek na twarzy, a ten się przytula do mnie i niechcacy mówi "nie martw się będę cie kochał nawet jak będziesz piękna" :D teraz się z tego śmieje, ale wtedy nie było mi do śmiechu :p

Mój też zawsze mówi tak niechcący :D Ale ja się na niego nie gniewam bo wiem że żartuje :D

reklama
Do góry