reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Przy synu wózek miałam firmy IMPLAST 3w1 bardzo wygodny, miał dużą gondole z regulowanym oparciem, byl lekki i stabilny bardzo dobrze sprawdzał się zarówno na piaszczystych terenach(plaża) jak i leśnych nie równych drogach. Teraz też się chyba zdecyduję na niego tym bardziej ze na stronie producenta jest wyprzedaż, ale z zakupem poczekam do określenia płci przez lekarza.

reklama
Świetna po prostu :-)

Załączniki

• 1458040199631.jpg
    1458040199631.jpg
    50 KB · Wyświetleń: 149
U mnie na prenatalnych tez kobieta byla pewna ze chłopczyk w piątek usłyszałam ze dziewczynka więc nic nie wiem.

Leżę dalej z gorączką i czekam na wizytę.

a czemu mam niszczyć zdrowie i urode i oddawać gnoja, niech zdycha ZDYCHA
To po co uprawialas sex trzeba się liczy że jest 50% szansy na chłopca. Z kobietą chyba nie zaszłas. Jeśli się pożegnała to do widzenia. Każda z nas jest najszczesliwsza se nosi życie pod sercem a ty takie rzeczy piszesz?. Zastanów się jak twoje mądre córki będą na ciebie patrzeć jak się dowiedzą co zrobiłaś. Zwłaszcza jak same zajsc nie będą mogły.

reklama
Oglądałam w Smyku ,duza sliczna gondola extra amortyzacja ,ale u mnie spacerówka odpada ,jest okropna wg mnie , faktycznie jest lekki i gdyby nie spacerowka ,to bralabym :) 1370 w smyku kosztowal

To taniej niż na allegro. Spacerówka trochę dziwna, ale cena chyba nie taka zła jak za nowy wózek 3w1 :) osobiście podoba mi się ten kolor granatowy z czerwonymi elementami :) jakby w przyszłości miała być córeczka to też by pasował.

Do góry