reklama
A skąd masz te córki?czuje się źle, bo nosze w sobie balast, którego nienawidzę tak bardzo. przestańcie mnie straszyć, co jest zabójstwem palenie i ćpanie w ciazy, kąpanie się w gorącej wodzie, czy picie alkoholu? bo właśnie piwem się racze, chociaż nie paliłam i nie piłam od lat.
A proszę weźcie i wytnijcie go z mojego brzucha i hodujcie gdzieś w jakimś akwarium. A co zabroni mi ktoś aborcji w Holandii? pójde za to siedzieć, śmiech
to nie średniowiecze by przyjmować zło od losu
moje córki nigdy nie zaakceptują takiego ścierwa z jajami, szmatławca i pasożyta
Z niepokalanego poczęcia?
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
nie jestem nowa bo jestem tu długo tylko śmiecia w brzuchu nosze bękarta
Naprawdę potrzebujesz lekarza. Jakoś jak się pieprzylas to nie przeszkadzało Ci ze to facet?!! litości bo zaraz kogoś zamorduje!!
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Tak sobie Was podczytuje nie wiem co napisać
Mój mąż może nie ideał strasznie narwany człowiek mój charakterek też do spokojnych nie należy
Przeszliśmy dużo łącznie z moim załamaniem dał mi siłę i wiarę razem jesteśmy niecałe 12 lat po ślubie jak na suwaczku widać już prawie 10
Ma swoje wyskoki pewnie jak każdy tylko ja wtedy nie reaguje zostawiam go samego nawet jak mi dopiecze bo i tak bywa czekam aż się uspokoi i przeważnie wieczorem mówię o tym co mnie zabolało w jego przekazie
I tak sobie żyjemy na szczęście bez kłótni
Tata mi zawsze powtarzał "każda potwora znajdzie swego amatora " wiec życzę Wam tych amatorów z całego serducha
Bo życie to kompromis
Mój mąż może nie ideał strasznie narwany człowiek mój charakterek też do spokojnych nie należy
Przeszliśmy dużo łącznie z moim załamaniem dał mi siłę i wiarę razem jesteśmy niecałe 12 lat po ślubie jak na suwaczku widać już prawie 10
Ma swoje wyskoki pewnie jak każdy tylko ja wtedy nie reaguje zostawiam go samego nawet jak mi dopiecze bo i tak bywa czekam aż się uspokoi i przeważnie wieczorem mówię o tym co mnie zabolało w jego przekazie
I tak sobie żyjemy na szczęście bez kłótni
Tata mi zawsze powtarzał "każda potwora znajdzie swego amatora " wiec życzę Wam tych amatorów z całego serducha
Bo życie to kompromis
mikusia84r
Entuzjast(k)a
z metody planowania płciA skąd masz te córki?
Z niepokalanego poczęcia?
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
mloda zona
Dziewczyno w tym tygodniu żaden nie da ci pewności mój doświadczony też genetyk i powiedział że absolutnie nie powie mi bo jest zbyt duże ryzyko błędu w 12 tyg dopiero zaczynają kształtować się narządy płciowe więc masz 50/50 pewności co będzie.. Jeśli chcesz porozmawiać na priv napisz.. Poprostu napisz..tydzień 12+4 dni, usg robił renomowany genetyk i w/g niego to chłopak, ale reki za to uciąć nie da, ale widziłam był przekonany co do chłopca, mówił, że córki raczej z tego nie będzie
kornela123
Oby szybko pojawił się watek zamknięty dziewczyny.
KasiaMarysia23
Dziewczyny weźcie ja zgłoście, bo ja na telefonie nie wiem jak to zrobić. Po prostu zaraz nie wytrzymam!
mloda zona
Dziewczyny jak się dopisać do zamkniętego wątku?Kasiu cieszę się ze Chociaż Ty wiesz i możesz mnie zrozumieć ,jak będzie watek zamknięty to napisze innym ,bo jakos przeciez będę musiała się pożegnac ,liczę na to ze mnie nie zlinczują ) i będą czekać haha
reklama
I sama ze soba zaszlas? )) hehehe nie rozsmieszaj nas. Wspolczuje temu ktory zgodzil poswiecic czesc siebie zebys mogla byc w ciazy. Szkoda slow dziecinko.
Skoro do tej pory sie nie udzielalas to w dupie mam teraz Ciebie i twoje fantazyjne opowiesci.
Skoro do tej pory sie nie udzielalas to w dupie mam teraz Ciebie i twoje fantazyjne opowiesci.