reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Dziewczyny ,nie wciagajcie się w ta gierke ,zglaszajcie jej posty
Podejrzewam ze ktos wlamal się na jej konto i trolluje
Pola nie wiem o co chodzi ale napewno nikt cię nie zlinczuje :-) tu fajne babki są nawet ta mikusia84r myślę że pisze bo potrzebuje pomocy i nie wie jak sobie z tym poradzić.. Może ma depresję ciążowa..

Pola nie wiem o co chodzi ale napewno nikt cię nie zlinczuje :-) tu fajne babki są nawet ta mikusia84r myślę że pisze bo potrzebuje pomocy i nie wie jak sobie z tym poradzić.. Może ma depresję ciążowa..
Ojj u mnie ciezka sprawa bardzo :) ale w obawie przed Trollami nie bede tu pisac ,na zamkniętym sami Swoi będą wiec będzie latwiej

reklama
Ja pier.....Ole co za gowno to pisało.cienkie e głupia pindovtrzebs zlikwidować jak śmiecia. mam dwóch synów których bardzo kocham i teraz pragnęła córki,ale jak będzie chłopiec to będę też go bardzo kochać.Co niby miała bym go zabic bo córkę chce.NIGDY .weź się jebnij o coś pozadnie i skoncz ze sobą tylko jak już urodzisz. jak się można w brzuch walić,no pojeb jakiś.kur...Co za ludzie tak piszą.twoje córki nie powinny nazywać cię matka tylko suka.

Do góry