Dzien dobry!
Tosia, gratuluje udanej wizyty! Zazdroszcze, ze znasz juz plec
Hess, sciskam Cie mocno[emoji8] mam nadzieje, ze jak obydwoje z mezem ochloniecie uda Wam sie dojsc do porozumienia. A przede wszystkim, nie stresuj sie! Jest ogromna szansa, ze z dzieckiem jest wszystko ok, zwlaszcza ze wynik usg byl dobry. Ja akurat podzielam poglad Gabee i chcialabym wiedziec, zeby moc sie przygotowac na rozne sytuacje. Chociaz wiadomo ze stojac twarza w twarz z problemem moglabym zmienic zdanie...
Gabee, u mnie tez bialo, ale ja mam znacznie mniej entuzjastyczne podejscie do zimy niz Ty
)
KasiaMarysia, z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie ma nic gorszego dla zwiazku niz chcace 'pomoc' osoby trzecie
co do tej magicznej masci, to wystarczy wpisac 'masc chinska' w wyszukiwarce na allegro i wyskakuje cala lista
ja tez dzis zaczynam 15 tc
Molly, annam, mam nadzieje ze bole juz przeszly. Oszczedzajcie sie dziewczyny i duzo lezcie jak cos boli [emoji8]
Kornela, co szylas?
Kasia2439, zdrowka!
Pisalyscie o chrupkach/chipsach... Ja chyba ostatnio jadlam takie cos ze 12 lat temu
teraz (w ciazy) nie wyobrazam sobie nawet zjedzenia czegos tego typu, bo moj zoladek zaprotestowal nawet po zjedzeniu chleba z cebula
przez przypadek kupilam staropolski z takim dodatkiem, zamiast zwyklego
zaraz dostalam wzdecia i pol dnia sie meczylam.
Co do ciuchlandow, to ja mimo mojej natury lowcy i szperacza nigdy nie moglam sie tam odnalezc. Najwiekszy problem mam z zapachem. Ale za to lubie wyszukiwac ubrania na wyprzedazach, aukcjach internetowych i w outletach
a ostatnio kupilam bluzke taka luzniejsza w brzuchu z bardzo przyjemnej bawelny w H&M i spodnie dresowe, ale mam nadzieje ze te rzeczy posluza mi nie tylko w ciazy.
Milego dnia Dziewczyny! Ja dzis obudzilam sie wczesnie, ale tez padlam spac jeszcze przed 21 i prawie nie budzilam sie w nocy. Tak samo wczoraj. Chyba to zasluga morskiego powietrza i spacerow