reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Tosia - gratki :)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Mam nadzieję, że dogadam się z mężem. Może faktycznie się przestraszył, choć nie mam pewności ;). Przed ślubem nie gadaliśmy na te tematy, z reguły się o tym nie myśli. Potem, gdy 4 lata się staraliśmy o dziecko, to chodził że mną, sam też się badał bez problemu, jakoś nie myślałam, że będzie miał inne zdanie. Oczywiście ma do tego prawo, nie twierdzę, że nie. Tylko tego nie rozumiem. Tyle się staraliśmy. Choć to głównie ja cierpiałam (fizycznie), a psychicznie też, on na swój sposób też. Może tego nie rozumie, nie czuje tak jak ja. Ja już kocham to dziecko i nie wyobrażam sobie, bym mogła przerwać ciążę. Może inaczej bym myślała, gdyby np dziecko miałoby być roślinką, ale to też nie byłoby łatwe. Bo jak tu można zadecydować o tym kto może żyć, a kto nie?!
Hess wysłałam Ci pw.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jutro witam 15 tc :) ciekawa jestem co tam się dzieje, boję się trochę że ten stres mógł zaszkodzić maluszkowi. Zamiast śpiewać kołysanki, to słucha mojego płaczu...tak a potem jak się urodzi to pewnie to go uspokoi . Cóż będę musiała się bawić w płaczkę :(
I już wiem, że nie mogę mamie ufać, zwierzyłam jej się że widziałam się z Pawłem a ona co?! Zadzwoniła do niego. Ręce mi odpadły, mówiła że Kamil jest bardzo za mną.... (przy niej był taki miluuusi, a jak mu coś u niego odpowiedziałam nie po jego myśli to mnie tak uszczypnął że zrobił mi siniaka) , cóż nie przy niej nie powie mi spadaj , bo będziemy mieć dziecko. Paweł poczuł , że ona na niego naciska, żeby się określił...Wymyśliła spotkanie w 4rkę, czyli Ja, ona, Kamil i Paweł. - te informacje wiem od niego. Wiecie już że moja mama ma słabość do alkoholu szczególnie w weekend kiedy to przyjeżdża jej facet . Jak zadzwoniłam to słychać było że sobie wypiła - na moje pytanie"po co dzwoniłaś do Pawła?" odpowiedziała - bo się tak bardzooooo stęsknilam za Tobą .... To był pierwszy raz od tygodnia kiedy się naprawdę wkurzyłam. To tak w skrócie...

A teraz zjem makaron z sosem kiełbaskowo grzybowym :)
Jak Wasze samopoczucie??

Annam03 i ann-nna gdzie Was wywiało ?

Hess to dla meza byl szok. Martwi sie o cb dlatego pewnie tak powiedzial. Wierze ze wszystko bedzie ok.

Tosia gratuluje udanej wizyty.

Co do ciuchlandow to ja wybieram te bardziej komisowe gdzie ciuchy wisza na wieszaczkach i wiekszosc jest firmowych. Nigdy nie umialam znalezc nic w tych gdzie ciuchy rzucane sa na srodek i trzeba w nich szperac. Takie omijam z daleka :)

Hess to dla meza byl szok. Martwi sie o cb dlatego pewnie tak powiedzial. Wierze ze wszystko bedzie ok.

Tosia gratuluje udanej wizyty.

Co do ciuchlandow to ja wybieram te bardziej komisowe gdzie ciuchy wisza na wieszaczkach i wiekszosc jest firmowych. Nigdy nie umialam znalezc nic w tych gdzie ciuchy rzucane sa na srodek i trzeba w nich szperac. Takie omijam z daleka :)

Teraz juz odchodzi sie o tej metody "gmerania i szperania" u mnie też większość wisi na wieszakach i jest posegregowana na lżejsze i zimowe .

Jutro witam 15 tc :) ciekawa jestem co tam się dzieje, boję się trochę że ten stres mógł zaszkodzić maluszkowi. Zamiast śpiewać kołysanki, to słucha mojego płaczu...tak a potem jak się urodzi to pewnie to go uspokoi . Cóż będę musiała się bawić w płaczkę :(
I już wiem, że nie mogę mamie ufać, zwierzyłam jej się że widziałam się z Pawłem a ona co?! Zadzwoniła do niego. Ręce mi odpadły, mówiła że Kamil jest bardzo za mną.... (przy niej był taki miluuusi, a jak mu coś u niego odpowiedziałam nie po jego myśli to mnie tak uszczypnął że zrobił mi siniaka) , cóż nie przy niej nie powie mi spadaj , bo będziemy mieć dziecko. Paweł poczuł , że ona na niego naciska, żeby się określił...Wymyśliła spotkanie w 4rkę, czyli Ja, ona, Kamil i Paweł. - te informacje wiem od niego. Wiecie już że moja mama ma słabość do alkoholu szczególnie w weekend kiedy to przyjeżdża jej facet . Jak zadzwoniłam to słychać było że sobie wypiła - na moje pytanie"po co dzwoniłaś do Pawła?" odpowiedziała - bo się tak bardzooooo stęsknilam za Tobą .... To był pierwszy raz od tygodnia kiedy się naprawdę wkurzyłam. To tak w skrócie...

A teraz zjem makaron z sosem kiełbaskowo grzybowym :)
Jak Wasze samopoczucie??

Annam03 i ann-nna gdzie Was wywiało ?

Widzisz, to może dziwne, ale ludzie czasami robią coś "w dobrej wierze" nie wiedząc, że mogą bardziej coś pogrążyć. Pewnie Twoja mama "chciała dobrze". Ale jak już kiedyś pisałam to Ty podejmiesz najlepszą dla siebie i dzidzi decyzje.

Jestem jestem. Robiłam listę do wątku zamkniętego.
Boli mnie dziś brzuch z prawej strony, nie mam nospy i nie pójdę bo sama jestem.

reklama
Rosie, Niunians, Tosia2210 gratuluje udanych wizyt!! :)

Kasia2439 zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka

Hess nie denerwuj sie czasami facetom potrzeba wiecej czasu by ogarnac pewne kwestie

Ja dziś od rana biegam po lekarzach, jak wyszłam po 8 tak wróciłam niedawno. Pierw poszłam po coś na wysypke na ręce i przepisał mi maść i krem do mycia, poszłam do apteki, a tu mi koleś ładuje 4opakowania maści i kremu tube 400ml, plus taki, że w szkocji leki na recepte są za darmo, ale powiem wam, że tak głupio mi było po prostu odejść.
Potem pojechałam do szpitala na usg i dzidzia zdrowa, fika dużo ale cały czas wracała do jednej i tej samej pozycji, słodkie to było :) ma 8cm, co wydaje mi sie ?duzo? I termin mi wyznaczyla na 15 września, wiec fajnie bo troszke wczesniej :)

Do góry