reklama
HappyMum89
Fanka BB :)
Hess- trzymam kciuki aby genetyk cie uspokoil.. Zgodzisz sie na amniopunkcje?
Ja nie mialam badania na rozyczke i cytomegalie. Tez chodze prywatnie i gin nie kazal mi zrobic.
Co do przytulanek to ja mam wewnetrzna blokade. Wiem ze wolno ale jakos mam opor pomimo ze tez mi sie snia erotyki
24 marca mam wizyte w poradni patologi ciazy i bede znac wynik miana przeciwcial.. Modle sie zeby byl jak najnizszy. Pani z labolatorium przez tel wspominala mi ze jest problem z platnoscia za to badanie. Chyba do konca nie wiedza kto ma za to zaplacic a koszt badania to okolo 500 zl ale ja sie nie martwie bo mialam skierowanie najwyzej obciaza poradnie
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Ja nie mialam badania na rozyczke i cytomegalie. Tez chodze prywatnie i gin nie kazal mi zrobic.
Co do przytulanek to ja mam wewnetrzna blokade. Wiem ze wolno ale jakos mam opor pomimo ze tez mi sie snia erotyki
24 marca mam wizyte w poradni patologi ciazy i bede znac wynik miana przeciwcial.. Modle sie zeby byl jak najnizszy. Pani z labolatorium przez tel wspominala mi ze jest problem z platnoscia za to badanie. Chyba do konca nie wiedza kto ma za to zaplacic a koszt badania to okolo 500 zl ale ja sie nie martwie bo mialam skierowanie najwyzej obciaza poradnie
mloda zona
HappyMum chodzi o przeciwciała dotyczące konfliktu serologiczny tak? Ja na szczęście mam Arh+ więc jestem spokojna chociaż o to.. Też muszę poprosić o skierowanie na cytomegalie HIV HPV bo na to nie miałam ani teraz ani w poprzedniej ciąży.. Na wr i wzw miałam w szpitalu od razu zrobione..Hess- trzymam kciuki aby genetyk cie uspokoil.. Zgodzisz sie na amniopunkcje?
Dziś za mną same włoskie smaki chodzą.. Na obiad spaghetti teraz sałatka włoska z pyszna oliwa i żelem balsamicznym a na kolacje w planach miałam bakłażany w jajku ale ta sałatka się tak opchalam że chyba jednak jutro zrobię.. Brakuje mi słońca i ciepła to chociaż smaki z ciepłych stron mi to zrekompensuja
W mojej nie ma ale mialam na mysli, ze szpitale maja niekoniecznie takie same wymagania.
Aż wyciągnęłam swoją - nie wiem ile zobaczysz bo robiłam telefonem - jeśli będziesz chciała jutro zrobię lepsze zdjęcie
HappyMum89
Anamm u nas tak to jest ze daja tylko kobietom z rh- a rodzaji konfliktow jest o wiele wiecej. Pomiedzy grupami tez moga byc nawet jezeli on i ona maja grupe plus. Tyle ze te zdarzaja sie rzadziej
Mloda zona zgadza sie. Jestem "szczesliwa " posiadaczka przeciwcial anty rhd
Mloda zona zgadza sie. Jestem "szczesliwa " posiadaczka przeciwcial anty rhd
KasiaRo
Chyba cos sie nie zalaczylo, a w kazdym razie nic nie widze;( wytrzymam do jutraAż wyciągnęłam swoją - nie wiem ile zobaczysz bo robiłam telefonem - jeśli będziesz chciała jutro zrobię lepsze zdjęcie
kornela123
No ja mam ABRh- a M ma + wiecsprawdzalam w poprzedniej i w tej tez musze miec, tyle, ze cos sie ociaga ze zleceniem ich.
reklama
hej Dziewczynki.
Ja też miałam te wszystkie badania zlecone w 6 tc. Na Hiv też, ale za moją zgodą, ale na kiłę nie miałam jeszcze. Teraz w tym tygodniu mam powtórzyć ogólną morfologię i mocz. We wtorek wizyta.
KasiaMarysia ja też odkąd pamiętam muszę mieć coś między nogami podczas snu dlatego mamy z mężem dwie kołderki. Jedną się okrywamy, a drugą zawiniętą w rulonik ja kitram między nogami Jak mi spadnie z łóżka to mąż śpi bez kołdry
Ja na szczsęście mam ARh+
Dzisiaj mnie boli brzuch kurcze. Jakoś tak dziwnie, Jak do jutra nie przejdzie to pójdę do lekarza.
Buziaki :*
Ja też miałam te wszystkie badania zlecone w 6 tc. Na Hiv też, ale za moją zgodą, ale na kiłę nie miałam jeszcze. Teraz w tym tygodniu mam powtórzyć ogólną morfologię i mocz. We wtorek wizyta.
KasiaMarysia ja też odkąd pamiętam muszę mieć coś między nogami podczas snu dlatego mamy z mężem dwie kołderki. Jedną się okrywamy, a drugą zawiniętą w rulonik ja kitram między nogami Jak mi spadnie z łóżka to mąż śpi bez kołdry
Ja na szczsęście mam ARh+
Dzisiaj mnie boli brzuch kurcze. Jakoś tak dziwnie, Jak do jutra nie przejdzie to pójdę do lekarza.
Buziaki :*