reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja też miałam wyniki pappa po tygodniu, ale musiałam czekać dodatkowy tydzień na opis, bo lekarki nie było. Więc w sumie 2 tygodnie.

Hess- trzymam kciuki aby genetyk cie uspokoil.. Zgodzisz sie na amniopunkcje?
Ja nie mialam badania na rozyczke i cytomegalie. Tez chodze prywatnie i gin nie kazal mi zrobic.
Co do przytulanek to ja mam wewnetrzna blokade. Wiem ze wolno ale jakos mam opor pomimo ze tez mi sie snia erotyki ;)
24 marca mam wizyte w poradni patologi ciazy i bede znac wynik miana przeciwcial.. Modle sie zeby byl jak najnizszy. Pani z labolatorium przez tel wspominala mi ze jest problem z platnoscia za to badanie. Chyba do konca nie wiedza kto ma za to zaplacic a koszt badania to okolo 500 zl ale ja sie nie martwie bo mialam skierowanie najwyzej obciaza poradnie

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Hess- trzymam kciuki aby genetyk cie uspokoil.. Zgodzisz sie na amniopunkcje?
Ja nie mialam badania na rozyczke i cytomegalie. Tez chodze prywatnie i gin nie kazal mi zrobic.
Co do przytulanek to ja mam wewnetrzna blokade. Wiem ze wolno ale jakos mam opor pomimo ze tez mi sie snia erotyki ;)
24 marca mam wizyte w poradni patologi ciazy i bede znac wynik miana przeciwcial.. Modle sie zeby byl jak najnizszy. Pani z labolatorium przez tel wspominala mi ze jest problem z platnoscia za to badanie. Chyba do konca nie wiedza kto ma za to zaplacic a koszt badania to okolo 500 zl ale ja sie nie martwie bo mialam skierowanie najwyzej obciaza poradnie

HappyMum chodzi o przeciwciała dotyczące konfliktu serologiczny tak? Ja na szczęście mam Arh+ więc jestem spokojna chociaż o to.. Też muszę poprosić o skierowanie na cytomegalie HIV HPV bo na to nie miałam ani teraz ani w poprzedniej ciąży.. Na wr i wzw miałam w szpitalu od razu zrobione..
Dziś za mną same włoskie smaki chodzą.. Na obiad spaghetti teraz sałatka włoska z pyszna oliwa i żelem balsamicznym a na kolacje w planach miałam bakłażany w jajku ale ta sałatka się tak opchalam że chyba jednak jutro zrobię.. Brakuje mi słońca i ciepła to chociaż smaki z ciepłych stron mi to zrekompensuja :p

W mojej nie ma:( ale mialam na mysli, ze szpitale maja niekoniecznie takie same wymagania.

ckai3e3knlg02eze.png

Aż wyciągnęłam swoją - nie wiem ile zobaczysz bo robiłam telefonem - jeśli będziesz chciała jutro zrobię lepsze zdjęcie

Anamm u nas tak to jest ze daja tylko kobietom z rh- a rodzaji konfliktow jest o wiele wiecej. Pomiedzy grupami tez moga byc nawet jezeli on i ona maja grupe plus. Tyle ze te zdarzaja sie rzadziej
Mloda zona zgadza sie. Jestem "szczesliwa " posiadaczka przeciwcial anty rhd

No ja mam ABRh- a M ma + wiecsprawdzalam w poprzedniej i w tej tez musze miec, tyle, ze cos sie ociaga ze zleceniem ich.

reklama
hej Dziewczynki.

Ja też miałam te wszystkie badania zlecone w 6 tc. Na Hiv też, ale za moją zgodą, ale na kiłę nie miałam jeszcze. Teraz w tym tygodniu mam powtórzyć ogólną morfologię i mocz. We wtorek wizyta.

KasiaMarysia ja też odkąd pamiętam muszę mieć coś między nogami podczas snu :p dlatego mamy z mężem dwie kołderki. Jedną się okrywamy, a drugą zawiniętą w rulonik ja kitram między nogami :p Jak mi spadnie z łóżka to mąż śpi bez kołdry :p

Ja na szczsęście mam ARh+

Dzisiaj mnie boli brzuch kurcze. Jakoś tak dziwnie, Jak do jutra nie przejdzie to pójdę do lekarza.

Buziaki :*

Do góry