reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Hej dziewczyny, jestem juz po pracy, cały czas mnie mdli i zawroty głowy, ehhhh...
Acgug u nas różnica miedzy córką a maluszkiem bedzie 16 lat a z synkiem prawie 4:rofl2:
Syneczki3 i pyzolka witam i gratuluję!!!

Pozwoliłam sobie przejrzeć liste wrześniówek i jestem z was najstarsza, heheheh:errr:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, jestem juz po pracy, cały czas mnie mdli i zawroty głowy, ehhhh...
Acgug u nas różnica miedzy córką a maluszkiem bedzie 16 lat a z synkiem prawie 4:rofl2:
Syneczki3 i pyzolka witam i gratuluję!!!

Pozwoliłam sobie przejrzeć liste wrześniówek i jestem z was najstarsza, heheheh:errr:
Nic nie szkodzi. Przecież to nie będzie Twoje pierwsze dziecko , a trzecie.

cześć ja byłam wczoraj u gina.5 tydz.fasolka ma 6mm.na serduszko za wczesnie, dał mi na badania i za 3 tyg na wizyte.termin wyliczyłna 21 września.a ogólnie dziewczyny jak się czujecie.bo ja jednego dnia ok a drugiego masakra, mdłości, ciagle chodze śpiąca.
No mi tez wczoraj robili badania juz. Ja mam za dwa tyg wiec mam nadziejr ze uslysze serducho:) to bedzir prawie 7 tydz i 5 dni. A ja dzis czuje sie strasznie....

reklama
Merymery, mnie boli caly czas. Ale ja tak w ciąży mam. Zarowno w tej straconej jak i z synkiem- brzuch bolał niemal cały czas. Trochę jak na @, a trochę inaczej. Ogólnie ból brzucha nie musi nic zlego oznaczać. Rozciągają się wiązadła, rośnie macica, a to często boli :)

Suwaczki, no wlasnie, mam nieaktualne i już nie pamiętam jak je się zmienia. Dawno mnie tu na forum nie było:)

Do góry