reklama
Hej dziewczyny, jestem juz po pracy, cały czas mnie mdli i zawroty głowy, ehhhh...
Acgug u nas różnica miedzy córką a maluszkiem bedzie 16 lat a z synkiem prawie 4
Syneczki3 i pyzolka witam i gratuluję!!!
Pozwoliłam sobie przejrzeć liste wrześniówek i jestem z was najstarsza, heheheh
Acgug u nas różnica miedzy córką a maluszkiem bedzie 16 lat a z synkiem prawie 4
Ostatnia edycja:
Acgug
Fanka BB :)
Nic nie szkodzi. Przecież to nie będzie Twoje pierwsze dziecko , a trzecie.Hej dziewczyny, jestem juz po pracy, cały czas mnie mdli i zawroty głowy, ehhhh...
dariaorzechowska
cześć ja byłam wczoraj u gina.5 tydz.fasolka ma 6mm.na serduszko za wczesnie, dał mi na badania i za 3 tyg na wizyte.termin wyliczyłna 21 września.a ogólnie dziewczyny jak się czujecie.bo ja jednego dnia ok a drugiego masakra, mdłości, ciagle chodze śpiąca.Ale masz fajnie !!! Ja jeszcze musze 2 tyg czrkac
Merymery
Aktywna w BB
wychodziły negatywne
Aha. Dziś mnie brzuch boli nie mam pojęcia dlaczego. Ale narazie nic nie robie..
dariaorzechowska
drogie koleżanki skąd pobieracie te paski z imieniem dziecka i wiekiem
gosia2808
No mi tez wczoraj robili badania juz. Ja mam za dwa tyg wiec mam nadziejr ze uslysze serducho to bedzir prawie 7 tydz i 5 dni. A ja dzis czuje sie strasznie....cześć ja byłam wczoraj u gina.5 tydz.fasolka ma 6mm.na serduszko za wczesnie, dał mi na badania i za 3 tyg na wizyte.termin wyliczyłna 21 września.a ogólnie dziewczyny jak się czujecie.bo ja jednego dnia ok a drugiego masakra, mdłości, ciagle chodze śpiąca.
reklama
Aestima
Merymery, mnie boli caly czas. Ale ja tak w ciąży mam. Zarowno w tej straconej jak i z synkiem- brzuch bolał niemal cały czas. Trochę jak na @, a trochę inaczej. Ogólnie ból brzucha nie musi nic zlego oznaczać. Rozciągają się wiązadła, rośnie macica, a to często boli
Suwaczki, no wlasnie, mam nieaktualne i już nie pamiętam jak je się zmienia. Dawno mnie tu na forum nie było
Suwaczki, no wlasnie, mam nieaktualne i już nie pamiętam jak je się zmienia. Dawno mnie tu na forum nie było