reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Witam się nieśmiało :-)
Jestem Aneta :-) równo tydzień temu wyszedł pozytywny test ciążowy a w dniu wczorajszym lekarz potwierdził ciążę pokazując śliczny pęcherzy :-) Określił wiek ciąży na przełom czwartego piątego tygodnia.
Prywatnie jestem 30 letnią mamą Oliwiera Amadeusza i Marceliny.
Mogę liczyć na przyjęcie do grupy? :-)

Witamy i zapraszamy :)

reklama
hej ja w pracy i tylko was poczytałam trochę...byłam rano na becie ale porażka jakaś, nie dość że dałam 50 zł to jeszcze żyły mi nie mogła znaleźć i mi tam gmerała :-( :( miałam tam przy okazji zlecone przez lekarza inne badania i tylko dlatego tam poszłam...ale nigdy więcej :no:

witam nowe mamusie :-) :)

jane, tez muszę zmienić lab. Po ostatnim badaniu mam siniako-krwiaka na pol ręki i to nie w miejscu wkłucia a wyżej. U mnie wyniki są po godzinie przez internet i babki b.mile, ale ta co zazwyczaj pobiera robi to bolesnie i wlasnie siniaki zostają (choc b.mila jest).
Beta 50 zl? Kurcze, dużo. U mnie 28.

Hej, u mnie tez wyszly dwie kreski, termin najprawdopodobniej na 14,09. dzis przyszły wyniki badan i progesteron to tylko 14,9 ( gin mowi, ze powinien byc znacznie wiekszy) dostalam Luteine x3 dziennie. ktos byl w podobnej sytuacji?

pyzolka - ja nie, ale znam dużo dziewczyn, które miały za niski prg i brały tabletki i było wszystko ok. Bierz leki, grunt że nie masz plamień. A jaką dawkę bierzesz? Dowcipnie?

jane, tez muszę zmienić lab. Po ostatnim badaniu mam siniako-krwiaka na pol ręki i to nie w miejscu wkłucia a wyżej. U mnie wyniki są po godzinie przez internet i babki b.mile, ale ta co zazwyczaj pobiera robi to bolesnie i wlasnie siniaki zostają (choc b.mila jest).
Beta 50 zl? Kurcze, dużo. U mnie 28.

ja zazwyczaj robię w Diagnostyce i tam właśnie 28 zł a dziś byłam w Lux Medzie i taka właśnie porażka ....i wyników jeszcze nie ma :wściekła/y:

Pyzolka, a który dzien cyklu? Ja w 26dc mialam 24,8 i wg gina to b.dobry poziom. Więc Twój noe wygląda na jakiś dramatycznie niski. Ale duphaston lykam i tak. mam w kazdej ciazy, bo pierwszą poroniłam. No i w terminie @ plamienia byly delikatne.

A powiedzcie Kochane jakie macie objawy? A może brak? Mnie jedynie bolą trochę piersi i brzuch taki tępy trochę podobny do miesiaczkowego.

reklama
Do góry