Aestima a jaki masz poziom tsh?Aestima - nospa jest na wszelki wypadek, w sumie nie ma skurczy czy coś. Na tarczyce też biorę, ale Euthyrox, już 150 mg, a było 100 przed ciąża. Ja nie mam IO, ale brałam Siofor + Wit D3 + wapń w celu przywrócenia płodności, od diabetologa. Ale jak już w ciąży jestem musiałam Siofor odstawić. Bo w Polsce nie można brać metforminy w ciąży. Choć lekarz mówił, że wszędzie dają, a my 100 lat za murzynami. Ale w Polsce nie wolno i można takiego lekarza podać do sądu, co daje metformine.
reklama
A powiedzcie Kochane jakie macie objawy? A może brak? Mnie jedynie bolą trochę piersi i brzuch taki tępy trochę podobny do miesiaczkowego.
ja mam podobnie, objawów prawie brak, brzuch mnie jeden wieczór tak ciągnął. Piersi ok, Tylko zaczyna się pobolewanie dziwne a to nadgarstek a to kostka, a to kolano...w tamtej ciąży miałam tak samo...wszystkie miejsca gdzie miałam kiedyś jakieś kontuzje się odzywają....byłam nawet z tym u ortopedy ale powiedział, że tak może być w ciąży i nawet rok po ciąży....
ja narazie żadnych. troche wrażliwe brodawki i brzuch czuje jak na okres czasem coś kłuje w okolicach jajników jak podczas ovulki.A powiedzcie Kochane jakie macie objawy? A może brak? Mnie jedynie bolą trochę piersi i brzuch taki tępy trochę podobny do miesiaczkowego.
Acgug
Fanka BB :)
A jaka różnica będzie między dzieciaczki bo u mnie 4 lata.ja mam podobnie, objawów prawie brak, brzuch mnie jeden wieczór tak ciągnął. Piersi ok, Tylko zaczyna się pobolewanie dziwne a to nadgarstek a to kostka, a to kolano...w tamtej ciąży miałam tak samo...wszystkie miejsca gdzie miałam kiedyś jakieś kontuzje się odzywają....byłam nawet z tym u ortopedy ale powiedział, że tak może być w ciąży i nawet rok po ciąży....
HappyMum89
Ja tez nie mam zadnych objawow.
U mnie bedzie 8 lat roznicy
U mnie bedzie 8 lat roznicy
moja Ola za miesiąc kończy dwa latka więc będzie ok 2,5 rokuA jaka różnica będzie między dzieciaczki bo u mnie 4 lata.
wychodziły negatywne3 tygodnie po terminie ale robiła i wychodziły negatywne ? Czy zrobiła dopiero 3 tygodnie po terminie pierwszy ?
emi_ka
Zaangażowana w BB
Mój pierwszy i najśmieszniejszy objaw - mruganie powieki. ;-) Chyba mi zaczęło na potęgę magnez wyciągać. Do wczoraj byłam głodna jak wilk. Od wczoraj wieczorem ciężko mi się patrzy na jedzenie.A powiedzcie Kochane jakie macie objawy? A może brak? Mnie jedynie bolą trochę piersi i brzuch taki tępy trochę podobny do miesiaczkowego.
A poza tym bolą mnie sutki. Za to nareszcie przestał mnie boleć brzuch jak na okres. Dzisiaj znowu powtórzyłam test i praktycznie od razu piękna, nareszcie ciemna krecha, więc fasolka się zadomawia.
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
anik.
Mama Krzysia :)
A powiedzcie Kochane jakie macie objawy? A może brak? Mnie jedynie bolą trochę piersi i brzuch taki tępy trochę podobny do miesiaczkowego.
U mnie straszne mdłości i zawroty głowy.
A jaka różnica będzie między dzieciaczki bo u mnie 4 lata.
U mnie też będą 4 lata
reklama
Aestima
Hess, jeszcze niedawno tsh 0,001 (sierpień), a teraz, w trakcie leczenia 0,450. Jakos ekspresowo zareagowalam na leczenie. Badalam dwa tyg.temu i w pt.znow mam zbadac.
U mnie z objawów grneralnie bole brzucha i plecow, mdlosci. A różnica między dziećmi wyniesie ponad 5l.
U mnie z objawów grneralnie bole brzucha i plecow, mdlosci. A różnica między dziećmi wyniesie ponad 5l.