reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Dziękuję :-* dawno nie mialam takiego stresiora..
KasiaMarysia cały czas dołączają nowe mamusie, więc może to sen proroczy :-)
Chociaż z Twoich okolic jest nas kilka :-)

Witajcie, dla Was również miłego dnia :-)
Ale mam stresa, o 10:30 wizyta dziś.
Trzymajcie kciukasy proszę :-o

powodzenia, będzie dobrze :tak:

u mnie dziś śnieg sypie....no mam dość tej pogody

napisałam przełożonej maila....hihi ciekawe co powie :rofl2:
miłego dnia

powodzenia, będzie dobrze :tak:

u mnie dziś śnieg sypie....no mam dość tej pogody

napisałam przełożonej maila....hihi ciekawe co powie :rofl2:
miłego dnia
No to bedzie zaskoczenie. Ja chce czekac do maja :)
Ja do pracy na 12 ;)
U mnie tez snieg:(
Anusia powodzenia
Kasia uwazaj na siebie

Aluska po szpitalu może tak być ale się nie przejmuję bo się powoli podnosi ha całe życie miałam lepsze wyniki nuż brat czy tata a wyglądałam jak patyk a nawet gorzej.
AnusiaP trzymam kciuki
Ja dziś wychodzę z domu, pozalatwuac sporo spraw będę jeździć z mamą ale autobusami i tramwajami liczę że będzie ok i zawroty mi nie będą dokucza. Miłego dnia i powodzenia

No to bedzie zaskoczenie. Ja chce czekac do maja :)
Ja do pracy na 12 ;)
U mnie tez snieg:(
Anusia powodzenia
Kasia uwazaj na siebie

Podziwiam... Jak ja bym chodziła do pracy z moim myśleniem to wzięło by mnie za idiotke.

Annam03 Szybciego powrótu do domu.

Jane czemu mailowo, a nie osobiście?? Mina pewnie bezcenna :)

Sreberko Ty w biurze pracujesz?

Witam mamusie :-) jestem z lublina 13 tc to moja druga ciąża mam córkę która pod koniec sierpnia kończy 5 lat śmieje się że jak dobrze pójdzie to może dzidzia urodzi się tego samego dnia :-) termin na 3 września :-) czy może mi któraś z was polecić lekarza? Chodzę obecnie do polikliniki na jaczewskiego ale tam tylko dyżurni lekarze przyjmują a ja potrzebuje ze szpitala dobrego w cc. W 9 tc byłam w szpitalu miałam zespół znikajacego bliźniaka i krwotok..może słyszeliście o dr Pietrasie coś? Pozdrawiam wrzesnioweczki :-)

reklama
Do góry