reklama
kornela123
Fanka BB :)
Marzen trzymam kciuki
Tosia2210
Witam, u mnie tez dzis slonecznie ale zimnooo ale powiem wam dziewczyny ze coraz lepiej sie zaczynsm czuc juz nir mam wcale zawrotow glowy i mdlosci odchodza. Milego dnia dla Was :*
Zazdroszczę u mnie czasami z rana jeszcze pojawiają się mdłości
Miłego dnia dla wszystkich
tysia123
Byłam dzisiaj po skierowanie. Mam wizyte u onkologa na 8.03, ale nie wytrzymałam nerwowo i poszłam prywatnie na usg piersi. Okazało się, że ten bolesny węzeł chłonny pod pachą to nic poważnego - zakaz depilacji i używania antyperspirantów. Za to mam w piersiach trzy gruczolakowłókniaki do obserwacji. Trochę mi ulżyło, bo lekarz przemiły, bardzo mnie uspokajał. Ale pójdę tego 8.03., żeby potwierdzić z drugiej ręki, że jest w porządku.
Super wiadomości. Cieszę się że wszystko ok.
Ja slyszalam serduszko pod koniec 7 tc. A pozniej tylko widzialam bijace na monitorze. Nie wiedzialam swoja droga, ze to szkodliwe...
Tez nie wiedziałam ze to szkodliwe.... Mi ginekolog na chwile puścił bicie serca 8+1 tc....
Molly, to się dość wcześnie wykrywa.
Myślę, że nie masz się czym martwić :-)
Hihihi, dokładnie :-)
Ja odetchnę jak usłyszę - 10 punktów :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
hehhh.eeee... na to bym nie liczyła. Jak sie urodzi to dopiero zaczną się zmartwienia ....
U nas w końcu dzis piekne słoneczko, chociaz zimno. Chciałoby się złapać go jak najwięcej a tu w pracy trzeba siedziec .....
Dzień dobry
Współczuję męczących mdłości i wymiotów ale nie martwcie się w drugim trymestrze powinno być już lepiej
Mnie mdłości męczą ale tylko z głodu więc leki które mam brać na czczo od endokrynologa biorę o 6.30 nie wychodząc z łóżka (tabletki i woda czekają obok na półce) i idę dalej spać do 7.00 gdzie jak wstanę to mogę już normalnie zjeść
Marzen.08 dobrze że na razie sprawami kardiologicznymi nie musisz się przejmować
Powodzenia na badaniach prenatalnych
annam03 fajne zestawienie badań
Alt i Ast miałam wykonywane w poprzedniej ciąży...określają czy nie ma się cholestazy ciężarnych...
miałam je wykonywane na początku tej ciąży (na szczęście wyniki w normie)...a teraz gdzieś tak w połowie ciąży będę musiała je powtórzyć...
W drugiej ciąży miałam tą cholestazę ciężarnych więc jak to lekarz stwierdził ostatnio statystycznie jestem narażona na to i tym razem u mnie to wystąpi...ale nie koniecznie musi.... niemniej jednak nie ma żadnego sposobu by wystąpieniu cholestazy zapobiec
Współczuję męczących mdłości i wymiotów ale nie martwcie się w drugim trymestrze powinno być już lepiej
Mnie mdłości męczą ale tylko z głodu więc leki które mam brać na czczo od endokrynologa biorę o 6.30 nie wychodząc z łóżka (tabletki i woda czekają obok na półce) i idę dalej spać do 7.00 gdzie jak wstanę to mogę już normalnie zjeść
Marzen.08 dobrze że na razie sprawami kardiologicznymi nie musisz się przejmować
Powodzenia na badaniach prenatalnych
annam03 fajne zestawienie badań
Alt i Ast miałam wykonywane w poprzedniej ciąży...określają czy nie ma się cholestazy ciężarnych...
miałam je wykonywane na początku tej ciąży (na szczęście wyniki w normie)...a teraz gdzieś tak w połowie ciąży będę musiała je powtórzyć...
W drugiej ciąży miałam tą cholestazę ciężarnych więc jak to lekarz stwierdził ostatnio statystycznie jestem narażona na to i tym razem u mnie to wystąpi...ale nie koniecznie musi.... niemniej jednak nie ma żadnego sposobu by wystąpieniu cholestazy zapobiec
reklama
kornela123
Ja dopiero bede sie brala za sniadanie.
U mnie tez piekne slonce-pewnie wyjdziemy potem z synkiem na spacerek.
Ann-nna kciuki za usg. Daj znac po. Zazdroszcxe Wam bo ja jeszcze musze tyle czekac nie lubie czekac.
U mnie tez piekne slonce-pewnie wyjdziemy potem z synkiem na spacerek.
Ann-nna kciuki za usg. Daj znac po. Zazdroszcxe Wam bo ja jeszcze musze tyle czekac nie lubie czekac.