Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Molly, zastanawiało mnie to, że moja ciąża starsza i mniejsza. Ale tak jak jakiś czas pisałaś, że możesz w sierpniu urodzić. Możliwe, że owulacja była wcześniej u Ciebie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu, spokojnie możesz pytać.Gabee, przepraszam, ze pytam i nie chce drazyc tematu z wiadomych wzgledow, ale jak sie wykrywa taka wade? Na zwyklym usg? Bo w 8 tc to jeszcze bardzo malo widac...
No i masz, to w takim razie będę się martwić dalej.Kasiu, na pewno napisze.
Molly, nie. Jak byłam na wizycie w sobotę u swojego ginekologa i mówiłam o Tobie, to kekarz powiedział, że dobry wzrost
gabee, 10pkt nie daje pewności zdrowego dziecka. Szwagierki syn urodził się tydzień po terminie, 10 pkt i ma autyzm.
WitajCzesc dziewczyny i ja dołączam do wrzesniowych mam Podczytuje Was od dawna ale czekalam do konca 12 tyg z ujawnieniem ze wzgl na 4 poprzednie poronienia.Na razie ciaza rozwijs sie prawidłowo i niech tak pozostanie Mam 32 lata i to moja 5 ciąża i wciąż czekam ns pierwsze dxiecko Widzę ,że u Was same chorobska a ja wlasnie wrocilam z 3 tyg urlopu na Filipinach z duzym zapasem slonca i mam nadzieję, że nic mnie nie złapie bo nie chorowalam od dziecinstwa na nic nawet przeziębienia i niech tak pozostanie
Ja lubie pene z kurczakiem i szpinakiem moze czas sprobowac czy teraz tez jest pyszneSzpinak bardzo zdrowy jest wiec to tylko z korzyścią dla Ciebie