reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Mnie tam mdli,ciagle jestem glodna a jesc nie moge, pogoda paskudna,spac mi sie chce. Pomarudzilam sobie,czekam na wiosne:)

Cześć dziewczyny,
Ja juz po badaniu. Dziecię ma się dobrze. Ma już 5,47cm,co daje 12t2d. Serce bije 158/min. Przezierność karkowa i przegroda nosowa ok. Lekarka podrażniła Maleństwo, żeby się odwróciło, to wyglądało tak jakby przepłynęło kawałek żabką . Płci nie znamy, bo za wcześnie, serca nie dała posłuchać, bo dziecko za malutkie.
Usg nie wklejam, bo 3 zdjęcia które dała, to w zasadzie dziecka nie widać.
Usg mialam robione już przez brzuch.

To gratulację :) proszę się więcej nie martwić!

Kornela kupię takie bodzie jak gebeee wkleiła na wątku o zakupach :)

Co do szpiutala każdy ma swoje zwyczaje. Najlepiej zapytac na oddziale, u nas daja liste co trzeba mieć w szpitalu. Zwyczajowo ubieraja w szpitalne ciuszki, a po pierwszej kapieli pytaja czy chce sie juz w swoje ubrac czy w szpitalne. Tak samo kocyki, koszule dla matki itp. Ja wolałam wszystko miec swoje.

Ja czuje się jak.....sama nie wiem.... słaba i bez chęci do zycia. Wiosny i slońca potrzebuje ....

Moze zalezy od szpitala,ale i tak wolalam zakladac swoje ubranka:) poreszta moj maluszek byl drobny a te ubranka to na duze dzieci dawali

reklama
Do góry