kornela123
Fanka BB :)
Kupie jeśli dziecko urodzi się małe.
Ale chyba do szpitala musisz miec ze soba pare ubranek. U nas po porodzie ubrali w szpitalne a potem kazali ubierac w swoje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupie jeśli dziecko urodzi się małe.
Oj mam juz wody,herbaty,dość.nie wiem co pić,jestem marudna jak małe dziecko.chyba hormony bazują.A wy jak się czujecie dziewczyny,bo ta pogoda jeszcze mnie dodatkowo dołuje.
A ja potrzebowalam ciuszki dopiero na wyjscie. A bylam w szpitalu 14 dni z mloda.Ale chyba do szpitala musisz miec ze soba pare ubranek. U nas po porodzie ubrali w szpitalne a potem kazali ubierac w swoje.
Cześć dziewczyny,
Ja juz po badaniu. Dziecię ma się dobrze. Ma już 5,47cm,co daje 12t2d. Serce bije 158/min. Przezierność karkowa i przegroda nosowa ok. Lekarka podrażniła Maleństwo, żeby się odwróciło, to wyglądało tak jakby przepłynęło kawałek żabką . Płci nie znamy, bo za wcześnie, serca nie dała posłuchać, bo dziecko za malutkie.
Usg nie wklejam, bo 3 zdjęcia które dała, to w zasadzie dziecka nie widać.
Usg mialam robione już przez brzuch.
A ja potrzebowalam ciuszki dopiero na wyjscie. A bylam w szpitalu 14 dni z mloda.
Żółtaczka?A ja potrzebowalam ciuszki dopiero na wyjscie. A bylam w szpitalu 14 dni z mloda.