reklama
Cześć dziewczyny,
Ja juz po badaniu. Dziecię ma się dobrze. Ma już 5,47cm,co daje 12t2d. Serce bije 158/min. Przezierność karkowa i przegroda nosowa ok. Lekarka podrażniła Maleństwo, żeby się odwróciło, to wyglądało tak jakby przepłynęło kawałek żabką . Płci nie znamy, bo za wcześnie, serca nie dała posłuchać, bo dziecko za malutkie.
Usg nie wklejam, bo 3 zdjęcia które dała, to w zasadzie dziecka nie widać.
Usg mialam robione już przez brzuch.
Ja juz po badaniu. Dziecię ma się dobrze. Ma już 5,47cm,co daje 12t2d. Serce bije 158/min. Przezierność karkowa i przegroda nosowa ok. Lekarka podrażniła Maleństwo, żeby się odwróciło, to wyglądało tak jakby przepłynęło kawałek żabką . Płci nie znamy, bo za wcześnie, serca nie dała posłuchać, bo dziecko za malutkie.
Usg nie wklejam, bo 3 zdjęcia które dała, to w zasadzie dziecka nie widać.
Usg mialam robione już przez brzuch.
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ja dokupie tylko cos nowego, wyjściowego. Mam dużo ubranek od mamy. Brak mi tylko tych małych, widziałam 2 bodziaki te najmniejsze, reszta to 74,80,86.
Daria na ból głowy także polecam sen i spacer. A może z głodu Cie boli głowa?
Mamusia synka to weź na normalne usg ok 15 tyg, bo tak jak mówią dziewczyny czasami trzeba malucha dopochwowo zbadać.
Ja juz mowie Wojtus, czuje ze to chłopiec :-)
Mamusia synka to weź na normalne usg ok 15 tyg, bo tak jak mówią dziewczyny czasami trzeba malucha dopochwowo zbadać.
Ja juz mowie Wojtus, czuje ze to chłopiec :-)
dariaorzechowska
[QUasiaMarysia23, post: 13767525, member: 152563"]Ja dokupie tylko cos nowego, wyjściowego. Mam dużo ubranek od mamy. Brak mi tylko tych małych, widziałam 2 bodziaki te najmniejsze, reszta to 74,80,86.
Ja juz mowie Wojtus, czuje ze to chłopiec :-)[/QUOTE]
Ja ciagle chodzę głodna. bo jak mówiłam co zjem ,to wymiotuje.jem w małych ilościach, ale i tak czuję głód. nie wiem sama Kiedy mi to minie.
Ja juz mowie Wojtus, czuje ze to chłopiec :-)[/QUOTE]
Ja ciagle chodzę głodna. bo jak mówiłam co zjem ,to wymiotuje.jem w małych ilościach, ale i tak czuję głód. nie wiem sama Kiedy mi to minie.
kornela123
KasiaMarysia to na poczatek musisz kupic po kilka sztuk 56,62 bo 74 to kolo 3-4 mirsiaca moj np nosil
Acgug
Pij dużo wody. U mnie to działa.Dziewczyny jak radzicie sobie z bólem głowy,doradzcie coś bo mi głowa pęknie.
KasiaMarysia23
KasiaMarysia to na poczatek musisz kupic po kilka sztuk 56,62 bo 74 to kolo 3-4 mirsiaca moj np nosil
Kupie jeśli dziecko urodzi się małe.
reklama
dariaorzechowska
Oj mam juz wody,herbaty,dość.nie wiem co pić,jestem marudna jak małe dziecko.chyba hormony bazują.A wy jak się czujecie dziewczyny,bo ta pogoda jeszcze mnie dodatkowo dołuje.Pij dużo wody. U mnie to działa.