reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

no tak ale jak wyprosi takiego 6 latka to mąż także wyjdzie a zależy mi żeby był na badaniu więc lepiej jak pójdziemy we dwójkę ;)

reklama
Cześć dziewczyny,
Ja juz po badaniu. Dziecię ma się dobrze. Ma już 5,47cm,co daje 12t2d. Serce bije 158/min. Przezierność karkowa i przegroda nosowa ok. Lekarka podrażniła Maleństwo, żeby się odwróciło, to wyglądało tak jakby przepłynęło kawałek żabką . Płci nie znamy, bo za wcześnie, serca nie dała posłuchać, bo dziecko za malutkie.
Usg nie wklejam, bo 3 zdjęcia które dała, to w zasadzie dziecka nie widać.
Usg mialam robione już przez brzuch.

Ja dokupie tylko cos nowego, wyjściowego. Mam dużo ubranek od mamy. Brak mi tylko tych małych, widziałam 2 bodziaki te najmniejsze, reszta to 74,80,86.

Daria na ból głowy także polecam sen i spacer. A może z głodu Cie boli głowa?

Mamusia synka to weź na normalne usg ok 15 tyg, bo tak jak mówią dziewczyny czasami trzeba malucha dopochwowo zbadać.

Ja juz mowie Wojtus, czuje ze to chłopiec :-)

[QUasiaMarysia23, post: 13767525, member: 152563"]Ja dokupie tylko cos nowego, wyjściowego. Mam dużo ubranek od mamy. Brak mi tylko tych małych, widziałam 2 bodziaki te najmniejsze, reszta to 74,80,86.

Daria na ból głowy także polecam sen i spacer. A może z głodu Cie boli głowa?

Mamusia synka to weź na normalne usg ok 15 tyg, bo tak jak mówią dziewczyny czasami trzeba malucha dopochwowo zbadać.

Ja juz mowie Wojtus, czuje ze to chłopiec :-)[/QUOTE]
Ja ciagle chodzę głodna. bo jak mówiłam co zjem ,to wymiotuje.jem w małych ilościach, ale i tak czuję głód. nie wiem sama Kiedy mi to minie.:(

Dla mnie płeć bez róznicy. Po ponad 3 latach starań jest mi wszystko jedno. Jakby był chłopak byłoby super bo mój mąż by sie ucieszył.

Czesc dziewczyny. Rozlozylo mnie chorobsko i leze. Jutro do pracy masakra. Nos czerwony jsk u klauna.
Mam nadzieje ze u was ok nie mam sily nadrabiac ;)

reklama
Do góry