reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Malusiolka, 6,5cm! Ale duzy! To musi byc chlopak;))

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Szlag mnie trafił. Przyszedł inżynier sprawdzić ogrzewanie czy wszystko jest ok. Spędził 15 min rozwalił bojler, popsuł ogrzewanie i poszedł. Także zostałam bez ogrzewania i ciepłej wody. A moja agencja ręce rozkłada, że co oni moga. Sorry, że wam tu o tym pisze ale nie moge sie uspokoić jak można być takim idiota.
Wspolczuje:( ja spedzilam 4 dni bez wanny bo mialam maly remont lazienki. Na szczescie juz dzis zakonczony. Oby naprawili u Ciebie jak najszybciej!

ckai3e3kikq3p3qp.png

Cześć dziewczyny :-) :)

Hess brak objawów to wcale nie jest zły objaw :tak: oby wtorkowa wizyta Cię uspokoiła:tak:
HappyMum89 oby Twoje badania wyszły jak najlepiej żebyś mogla spokojnie dotrwać do 38 tygodnia a od nas nie uciekaj :tak:;-) ;)
tysia123 Gratulacje :rolleyes:
kaaasia2 dobrze że stomatolog nic złego nie zauważył :tak:
annam03 nie martw się na zapas do końca ciąży jeszcze nabierzesz kilogramów to może coś po narodzinach Ci w bioderkach zostanie :rolleyes2:
Molly to świetnie że udało Ci się umówić z lekarzem nowy termin wizyty:wink:
Acgug jeśli lekarka twierdzi że nie ma się co martwić to pewnie tak jest...bierz leki i dużo odpoczywaj:confused:
Najważniejsze że dzidzia czuje się dobrze a krwiak się może w końcu wchłonie:rolleyes2:
Paulinka
powodzenia na niedzielnej wizycie:tak:
Malusiolka Twoje maleństwo rośnie jak na drożdżach...Super:-) :)!!!...:-) :)

widzę, że nie tylko ja walczę z przybraniem na wadze. Przy moim wzroście 172cm długo ważyłam 46kg, przed zajście w ciążę dobiłam do 50 i tak się teraz trzyma waga. Mdłości jednak nie popuściły :( widząc jak Wasze dzidzie rosną nie mogę doczekać się swojej poniedziałkowej wizyty. Ja prognozuję u siebie dziewuszkę :)

widzę, że nie tylko ja walczę z przybraniem na wadze. Przy moim wzroście 172cm długo ważyłam 46kg, przed zajście w ciążę dobiłam do 50 i tak się teraz trzyma waga. Mdłości jednak nie popuściły :( widząc jak Wasze dzidzie rosną nie mogę doczekać się swojej poniedziałkowej wizyty. Ja prognozuję u siebie dziewuszkę :)
Ja mam 174 cm wzrostu i ważę 67kg. To szczuplutka musisz być.

Ale chudzina jestes !
Ja mam 173cm i startuje z waga 55.5kg
W poprzedniej ciazy zaczynalam z waga 57 dobilam do 67 a 10 dni po porodzie wazylam juz 54kg ale to przez codzienne goraczkowanie i nic nie jedzenie
Po 3 miesiacach karmienia piersia wazylam 50kg ale zle sie z ta waga czulam. Tylko skora i kosci ani dupy ani cycka

Ale chudzina jestes !
Ja mam 173cm i startuje z waga 55.5kg
W poprzedniej ciazy zaczynalam z waga 57 dobilam do 67 a 10 dni po porodzie wazylam juz 54kg ale to przez codzienne goraczkowanie i nic nie jedzenie
Po 3 miesiacach karmienia piersia wazylam 50kg ale zle sie z ta waga czulam. Tylko skora i kosci ani dupy ani cycka
To ja najgrubsza z Was hmmmm

No to gwiazdy szczuplutkie jesteście :cool:
Ja zanim rozpoczęła pierwsze staranka przy wzroście 175 cm ważyłam 71kg po roku leczenia i inseminacji waga rosła i rosła, jak zaszłam w ciążę ważyłam 92 w dniu porodu 105 kg ale gdyby trzeba było człowiek zrobił by to samo ... przed obecną ciąża ważyłam 85 kg, marzy mi się żeby po porodzie dojść do 80kg no może ciut mniej jednak na dzień dzisiejszy najważniejsze jest zdrowie mojego CUDU ;)

reklama
Ja mam 171 vm wzrostu. W poprzedniej ciazy na finiszu wazylam 59 a po miesiącu karmienia 46. Myślałam,ze się zalamie bo miałam dietę bo maly do 1,5 roku mial alergie niemal na wszystko:(

Po wizycie ok. Maluszek ma 9,5 tyg,widac zalążki raczek i nozek. Kolejna wizyta za 4 tyg. Dokladnie w 13 tyg i 4 dni i wtedy będę miała to dokładne ust.
Badania wszystkie mu pasuja tylko ta tarczyca szaleje,ale nie zalecil leków tylko powtórkę badan za 2-3 tyg i podejmie decyzje.
Witamin mam nie brac żadnych. Tylkozdrowe odżywianie. Ta,ta,ta jak ja apetytu nie mam.

Do góry