reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Dokładnie :-) odwrócił się na chwilę tyłkiem i wszystko było pięknie widać.
Pytałam czy może to jednak być dziewczynka, bo można pomylić, to i pani dr o mój mąż zgodnie stwierdzili, że przecież siusiak z tych jajek wystaje :-D

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ann nna u mnie to jest tak zjem albo i nie, wchodzę do kuchni albo do łazienki i zaczyna mnie rwac. Żołądek się podnosi i WC. A potem wstaje i jem to na co mam ochotę :-D

Pola trzymam kciuki za wizyt:-D och jak dobrze, że tyle dziewczyny będzie w tym miesiącu bobasa widziało :p może zdjęcia się pojawią:)

Mnie się dziś mój maluszek śnił w brzuszku, pływal sobie, a ja dotykając brzuszka dotykalam jego plecaków i pupy. Chyba chłopak:-D

Co do misia hymm nie jestem przekonana.

KasiaRo właśnie tak zrobimy kilka imion. Dla chłopca mamy Wojtek :-D

Malusiolka &&&& za wizytę ;-) z mięsem podobnie mamy, Molly tez pisała ze nie bardzo. Mi natomiast bardzo smakuje udko z kurczaka w przyprawie. Mniam. Lubię też kanapki z dżemem, z serkiem topionym zjem i parówki koniecznie z musztarda. Do tego jogurt chociaż jest kwaśny ale zjem.
Wędliny, sery żółte, jajka, pomidory odpadają, nie wejdą we mnie.

Z tego co czytałam to męskie narządy rozwijają się wcześniej, ale ja też zaczekam, żeby mieć większą pewność.
Zawsze chciałam mieć pierwszego synka, ale coś czuję, że jednak będzie dziewczynka ;-) właściwie to nieważne, byle tylko zdrowe było :-)
Gebe jak maleństwo się ładnie pokazało to super :-) będziesz miała w domu trzech chłopaków, razem z mężem :-)

https://40tygodni.pl/photos/questions/5d4a89ed7098720392315541695f9bb5.png

takie coś znalazłam. podobno u chłopca jest bardziej do góry a u dziewczynki wzdłuż kręgosłupa no i widać, że dziewczynka ma bliżej pupkę niż chłopiec ale weź tu oceń ;p ciężkoo

Tez nie jestem przekonana co to misia, ale mysle ze zycie za jakis czas moze zweryfikowac ten poglad;) jesli cos ma ulatwic zasypianie i dziecka, i rodzicow to czemu nie. Btw ja tez czasem latwiej zasypiam przy wlaczonym filmie lub muzyce.

Ja dzis zjadlam na sniadanie bulke maslana i zaraz po sniadaniu musialam zjesc cos slonego;) teraz mi lepiej;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Tez nie jestem przekonana co to misia, ale mysle ze zycie za jakis czas moze zweryfikowac ten poglad;) jesli cos ma ulatwic zasypianie i dziecka, i rodzicow to czemu nie. Btw ja tez czasem latwiej zasypiam przy wlaczonym filmie lub muzyce.

Ja dzis zjadlam na sniadanie bulke maslana i zaraz po sniadaniu musialam zjesc cos slonego;) teraz mi lepiej;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Pewnie z czasem się dowiemy co pomaga a co nie. Ja jak na razie to zupełnie jestem zielona w sprawach dzieci, to moje pierwsze i wszystkie doświadczenia przede mną :)

Do góry