reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Dzięki za wsparcie i dobre słowa. Dziewczyny dużo dla mnie to znaczy. Plus jest taki, że leżę na sali sama, nie muszę z nikim rozmawiać itp. Położne są ok, wczoraj położyły mnie na sali 3 osobowej z dziewczynami w zaawansowanej ciąży ale szybko przeniosły właśnie na inna sale. Jestem im za to wdzięczna.
Dziś jeszcze będą badać betę. Właśnie wróciłam z pobrania. Wszystko się praktycznie wtedy wyjaśni. Pozdrawiam Was i dziękuję.

reklama
Nie wiem nic nie mówili. Liczę, ze może w południe chociaż. Wtedy przynajmniej coś się dowiem bo niepewność jest najgorsza.

Wiem rozumiem Cie. Jestem w drodze do pracy wiec jak tylko skoncE to tu zajrze i mam nadziejr ze dobre wiesci zobacZe.

Anik trzymam kciuki za wyniki! [emoji110] a jak sie w ogole czujesz?

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Anik, kochana ogromne kciuki :* Musi być dobrze.

Ja wczoraj nie pisałam, bo nie miałam siły. W niedziele uderzyłam głową w szafkę i mam na środku czoła guzka i boli :\ Mleko uwielbiam, a od paru dni gorzkie dla mnie jest. Raz mogę patrzeć na mięso, a raz na wymioty mnie bierze.

Jutro wizyta na 9:30. Oby wszystko było dobrze.

Pozdrawiam.

Do góry